Review: Nivea Dry Comfort Deodorant

zaterdag 2 april 2011

Photobucket
Deosticks, het was even een ware sensatie in blogland. De grootste beautyblogsters waren overtuigd van het gemak en de werking van deze magische sticks. Sticks en rollers werden lang bestempeld als ouderwets, vies, plakkerig en niet van deze tijd. Maar ik kan jullie enkel aanmoedigen om ook eens een deostick te proberen. Mijn eerste ervaring met een deostick is met de Nivea Dry Comfort deo, waar ik jullie heel graag iets meer over vertel.
Photobucket
De Nivea Comfort Deo komt in een flacon van 40 ml en belooft het volgende:
  •           24 uur effectieve, antitransparante bescherming
  •           Zonder alcohol, kleurstoffen en conserveringmiddelen
  •           Dermatologisch getest en goedgekeurd
De deodorant ziet er niet heel spannend uit. Ik vind het uiterlijk van de deostick erg klinisch en Nivea-like, het straalt verzorging uit. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar als hij er spetterender uit zou zien, zou je hem misschien sneller kopen. Ik heb deze deodorant gekocht, omdat ik er zoveel positieve verhalen over had gelezen. Anders zou ik het flesje zo gepasseerd hebben.

Photobucket
De Nivea Comfort Deodorant is erg makkelijk in gebruik en het is helemaal niet vies. Als je de deodorant voor de eerste keer gebruikt, moet je na het openen van de eerste dop, een beschermingsdop van de deosubstantie zelf afhalen. Zo weet je zeker dat deodorant ongebruikt is en tegen uitdroging beschermd werd. In de deodorantstick zelf staan de Niveau letters gedrukt. Mooi, hierover is nagedacht!

Photobucket
Nu het allerbelangrijkste: Werkt hij? Beschermt hij? Ruikt hij lekker? Moeten jullie deze Nivea deodorant ook eens proberen? Ja, ja, ja en nog eens ja. Deze deodorant is geweldig. Niet alleen beschermt hij geweldig tegen zweten en nare luchtjes, waardoor je lekker je armen in de lucht kan gooien op zomerse dagen, ook ruikt hij lekker neutraal, waardoor hij perfect te gebruiken is in combinatie met parfum. Als ik deze deodorant ’s ochtends aanbreng, ben ik de hele dag verzekerd van frisse, verzorgde oksels. Terwijl mijn oksels normaal gevoelig zijn voor het minste en geringste, zorgt deze deodorant bijzonder goed voor ze. Er is geen bultje of rood plekje te bekennen. De Nivea Dry Comfort Deodorant kost € 3.50 en is absoluut een aanrader, ik heb de ideale deo gevonden!

5 comments:

Daniƫlle zei

Heb ik net nieuwe deo's ingeslagen pas.. Klinkt goed!

Unknown zei

deze deo was voor mij nog onbekend! Ik heb ook net nieuwe deo's ingeslagen met een actie laatst. Ik zal hem onthouden! :d

Miss make-up and the city zei

Klinkt goed, want ik ben nu een deo aan het zoeken dat ik kan gebruiken in het vliegtuig als ik naar Amerika ga :p

Unknown zei

Haha, jullie hebben wel goed gebruik gemaakt van alle acties zo te horen. Ik kan deze deodorant echt alleen maar aanraden, zeker als je de nodige bescherming nodig hebt en van nature gevoelige oksels hebt. Van deze deodorant is trouwens ook pas een vernieuwde variant op de markt gekomen, de black and white versie, die geen witte strepen zou achterlaten.

Anoniem zei

ik heb de spray, alleen hij werkt bij mij niet tegen zweten, wat ik vooral heel vervelend vind aangezien ik redelijk veel zweet en vaak zweet plekken/klamme oksels heb als ik na een half uurtje fietsen op school aan kom.

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio