Review: NYC Quick Dry Nailpolish Canal Street

woensdag 27 april 2011

Photobucket
Zoals jullie eerder al op PrettyBrilliant hebben kunnen lezen, hield het Kruidvat afgelopen week een ontzettend leuke inruilactie om ons kennis te laten maken met het nieuwe make-up merk NYC. Je kon een oud, willekeurig make-up product, ongeacht het merk inruilen voor een NYC artikel naar keuze.

Dit hoefden ze mij geen tweede keer te vertellen. Ik ruilde een oude mascara in voor een NYC nagellak met de naam 'Canal Street'.

Photobucket
NYC heeft momenteel 2 verschillende nagellak-lijnen; 'In a minute quick dry' en 'expert last'
De verpakking verschilt, hierdoor zijn de lijnen makkelijk uit elkaar te houden. Ook is er een klein prijsverschil. De expert last lakjes kosten €2,79 en de quick dry lakjes €2,29.

Canal Street is lakje uit de quick dry lijn. Het is een bordeaux- rood/bruin lakje met koperkleurige shimmer. Een -naar mijn mening- ontzettend stijlvol kleurtje.  De verpakking is simpel en niet erg bijzonder. Ik vind de verpakkingen van de expert last lijn iets stijlvoller, maar goed dat is bijzaak. Een flesje nagellak bevat 9,7 ml.
Photobucket
De structuur van de nagellak lijkt iets dunner te zijn dan die van bijvoorbeeld Catrice, maar dit is wat mij betreft absoluut niet storend. Het kwastje is dun en plat, maar lakt toch erg makkelijk. Door de lange dop ligt het kwastje makkelijk in de hand. De lak heeft door zijn structuur wel echt twee lagen nodig. Ook zou ik jullie aanraden om niet te dik te lakken.

De kleur is erg mooi. Ik hou wel van dit soort kleurtjes. Ik vind ze erg stijlvol en draagbaar bij de meeste outfits. Sommige mensen vinden dit soort donkere kleuren typische winterkleuren. Ik  vind  dit juist ook in de zomer een mooie kleur. Juist nu de zon erop schijnt komt de koperkleurige shimmer goed tot zijn recht!

Photobucket
Qua houdbaarheid moet ik toegeven dat hij bij mij na twee dagen toch al flink aan het chippen was.  Dit terwijl ik dezelfde top- en basecoat droeg als altijd. Hij blijft dus niet heel lang netjes zitten. Ikzelf vind dit niet echt een groot nadeel, meestal wissel ik na 3 dagen sowieso wel van nagellak.

Al met al ben ik erg blij met mijn nieuwe lakje. Ik vermoed dat we met NYC een leuk nieuw budgetmerk in Nederland  hebben.

Hebben jullie al ervaringen met NYC?

Liefs, Chantalle

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio