Review: P2 nagellak door de drie winnaressen

dinsdag 12 april 2011

Photobucket
Een paar weken geleden was er de eerste winactie ooit op Pretty Brilliant te vinden. Met dank aan Chantalle mocht ik drie prachtige P2 nagellakken verloten aan drie gelukkige lezeressen. De gelukkigen werden Eleni, Kelly en Daniëlle, die deze baby's met open armen ontvingen. Ik vind het altijd jammer als ik niet weet hoe een winnares het ontvangen product vindt, vandaar bij deze een review door alle drie de meisjes!

P2 Heartbeat door Eleni
Photobucket
Als eerst wil Joyce bedanken voor het mooie lakje dat ik heb gewonnen. Normaal gesproken draag ik niet zo vaak nagellak, omdat ik vaak de tijd er niet voor neem om het op te doen. En dat terwijl ik nagellak zo mooi vind. Dit was dus een goede mogelijkheid er een goed voor te gaan zitten en de tijd te nemen de nagellak mooi op te laten drogen. Ik won de P2 nagellak in de kleur heartbeat, een echt brandweerrode kleur. Een fijne kleur voor bijvoorbeeld een gala, maar ook in het dagelijks leven kan deze kleur prima. Wat me meteen opviel bij het aanbrengen, is dat de lak na een laag al mooi dekkend is. Dat is erg fijn. Het lakje bevat een fijn kwastje, zodat je de lak egaal op je nagels kan aanbrengen. Ik ben heel blij met deze nagellak en vind het dan ook jammer dat deze nagellak bij mij in de buurt niet te koop is. Ik had er graag verschillende kleurtjes van gehad. Ik zou deze nagellak aan iedereen aanraden.

P2 Groovy door Kelly

Ik heb vorige week een super leuk lakje gewonnen op de super leuke blog van Joyce: http://prettybrilliant.blogspot.com/ Neem allemaal eens een kijkje op haar leuke blog en ga haar natuurlijk volgen! Joyce heeft het P2 netjes verpakt en er zat zelfs nog een leuk briefje bij, echt helemaal super!

Ik heb het lakje P2 groovy gewonnen yeahh. Er waren 3 lakjes die je kon winnen, met daarbij ook 3 winnaars. Je mocht je favoriet bij je reacties noemen.Ik kreeg van Joyce een mailtje dat ik Groovy gewonnen had en ik was echt super blij! Sinds ik een paar lakken in mijn bezit heb van P2 ben ik helemaal fan van dit merk. Helaas kan je dit merk alleen bij de drogist in Duitsland kopen.
Kijk mee naar een swatch van Groovy!

P2 Dream on door Daniëlle
De laatste tijd draag ik wat meer nude lakjes. Simpelweg omdat deze bij meer passen. Ik heb geen tijd en zin om elke dag mijn nagellak eraf te halen en een nieuwe kleur aan te brengen. Als ik een nude lakje draag hoeft het niet meteen na een dag er weer af, of hoef ik geen rekening te houden met wat ik aandoe. Ik was dan ook erg blij toen ik las dat ik dit lakje had gewonnen bij Joyce, dankjewel! Eerst dacht ik dat ik het merk P2 niet kende, maar toen ik wat meer in mijn geheugen ging graven kwam ik erachter dat mijn zus hier een mousse foundation van heeft liggen!
Het lakje lakt enorm fijn. Hier heb ik drie laagjes aangebracht. Met twee vind ik het lakje ook al mooi, maar mijn haar zat vast in de lak waardoor het er niet meer zo mooi uitzag. Inmiddels heeft het er drie uur opgezeten, want ik het een paar uurtjes geslapen, en nu zie je haarafdrukken in mijn nagellak. Even opnieuw lakken dus! Ik kan dus niet zeggen hoelang het lakje blijft zitten helaas. Ik vind het wel een hele mooie kleur! Het lakje is vrij glanzend en ik vind het een heel draagbaar lakje. Al is het toch niet zo nude als ik dacht!

Nogmaals, heel erg bedankt Joyce!

Lieve meiden, hartelijk bedankt voor de mooie reviews en swatches! Ik hoop dat jullie nog lang plezier hebben van jullie nagellakjes. Lieve Chantalle, nogmaals heel erg bedankt voor je bijdrage aan de site en je enthousiaste inbreng. En alle andere lieverds, binnenkort komt er weer een geweldige winactie!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio