Scoop: Gratis Etos Zonnespray SPF 30

donderdag 28 april 2011

Photobucket
Als je het nog niet gemerkt hebt… Het is heerlijk, lekker, warm weer! En dat betekent véél zonnebrand om de rode kreeftenlook te voorkomen. Hierbij moet ik bekennen dat ik me nooit insmeer, omdat ik nooit verbrand en alleen maar bruin word, maar ik besef maar al te goed hoe slecht dat voor mijn huid is- lees: heel veel moedervlekjes. Gelukkig heeft Etos deze week een geweldige voucher-actie, waarbij je een gratis Etos Limited Edition Zonnespray met SPF 30 kunt ophalen bij een Etos bij jou in de buurt. Wil je weten wat je daarvoor moet doen? Lees dan verder.

Photobucket
Dit is de SPF 15 variant
Vanaf maandag 25 april tot zondag 15 mei kun je bij een Etosfiliaal in jouw buurt je eigen zonnespray ophalen. Hiervoor moet je enkel naar de Etos facebook gaan, klik hier. Lid worden van deze facebook, door te klikken op ‘Vind ik leuk’ en dan wijst het zich eigenlijk al vanzelf. De voucher – als je hem niet  automatisch ziet, klik dan in de linkerbalk op ‘Voucher’ – moet je downloaden, printen, je naam en email invullen en dan als de wiedeweer jouw gratis zonnebrandcrème halen.

Photobucket
Ik kon het alvast niet laten en heb mijn gratis zonnespray in huis gehaald. Het flesje ziet er stylish verantwoord uit en is precies op handtasjes – en zelfs op clutch – formaat.  De bon uitprinten is een kleine moeite en ik hoop dat dit handige flesje mij ervan gaat overtuigen dat je insmeren helemaal zo slecht nog niet is. Ik ga hem in ieder geval in mijn tas meedragen – just in case. Gaan jullie zelf ook een zonnespray halen voor 15 mei? Wacht niet te lang, want op is op. En zal ik de zonnespray nog reviewen?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio