Scoop: Lever je oude make-upproduct in tegen een gratis NYC product bij Kruidvat

zondag 17 april 2011

Photobucket
Nieuwsbrieven, mijn mailbox staat er vol mee. Sommigen gaan regelrecht de prullenbak in, maar die van Kruidvat weet altijd weer even mijn aandacht te trekken. Zo ook vandaag, met een wel hele leuke actie. Van maandag 18 april tot zondag 24 april is er een kennismakingsactie met NYC. Nu er in blogland een hype is ontstaan om de lipstains van dit nieuwe merk, is dat zeker mooi meegenomen. Benieuwd naar het hoe en wat van deze inruilactie?
Photobucket
Bij Kruidvat mag je vanaf maandag tot zondag een oud make-up product – van een willekeurig merk - inruilen tegen een NYC product. Dit is mogelijk in elk Kruidvat filiaal dat NYC verkoopt. Het enige dat je moet doen om een NYC product te ontvangen is een coupon uitprinten, op deze site, met een leeg/oud make-up product naar een filiaal gaan waar ze NYC verkopen en het filiaal verlaten met een nieuw make-upje. Sounds nice of niet?
Photobucket
Ik ga in ieder geval met een oude, uitgedroogde liquid eyeliner naar het Kruidvat hier in de buurt, om hem in te ruilen voor een blush, color wheel of een lip stain. Gaan jullie gebruik maken van deze actie? Wat gaan jullie inwisselen en wat staat op jullie NYC wishlist?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio