Scoop: MAC Jeanius Events

woensdag 13 april 2011

Photobucket
Ik durf wel te beweren dat MAC op het moment ontzettend populair is. Na het grote succes van de Quite Cute collectie, hebben ze een waardige opvolger gevonden in de Jeanius Collectie. Deze collectie is ge├»nspireerd door jeans en denim. Ik heb de producten nog niet laten zien op Pretty Brilliant - willen jullie ze nog bewonderen? - maar kondig bij deze wel de events voor jullie aan. Op vier plekken in Nederland krijg je de kans om de Jeanius collectie als eerste te ontdekken, mits je snel een afspraak maakt. Lees verder als je benieuwd bent naar de MAC stores waar je terecht kan en de data van de events.

Photobucket
Photobucket
Klik op de afbeeldingen voor een vergroting
Tell me girls, wie is van de partij? Hebben jullie al producten op het oog of vinden jullie het fijn als ik ze allemaal nog laat zien op Pretty Brilliant? Let me know!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio