Scoop: Pupa Rapid Action Lip Volumizing Lipstick

dinsdag 5 april 2011

Photobucket
Pupa is in Nederland een merk dat in opkomst is. Onlangs verraste het merk ons nog met de prachtige Very Vintage collectie, nu wacht er een nieuwe prachtige lippenstift op ons. Vanaf april 2011 wordt de Rapid Action Lip Volumizing Lipstick opgenomen in het vaste Pupa assortiment.


‘Net zoals een korset het silhouet verbetert en de sensuele vormen accentueert worden nu de lippen omhuld waarbij een volume behandeling met een vlekkeloos make-up effect wordt gecombineerd. PUPA presenteert PUPA VOLUME: de volumegever wordt een lipstick! De innovatieve PUPA formule met Volufiline is ontwikkeld om een effectieve behandeling die het lipvolume vergroot te combineren met een perfecte make-up: voor een complete schoonheidsbehandeling.’

Photobucket
Bron: www.beautyfreak.nl

Over de huidige lipsticks heb ik niets meer dan lof gehoord, dus maak vooral een swatch mocht je deze stiftjes tegen het lijf aan lopen. Als je nu al nieuwsgierig bent naar de kleutjes, kijk dan eens op Suzanna's blog voor alle kleurnamen - lees hier. De Rapid Action Lip Volumizing Lipstick zal verkocht worden vanaf begin april voor € 19.50 per stuk.


3 comments:

Unknown zei

Ik heb helaas nog niets van het merk Pupa. Ik merk wel dat ik er steeds meer overlees op diverse blogs. Prachtige lipsticks. De swatches zijn echt prachtig! Ik heb laatst een review gezien over een mascara, daar ben ik erg benieuwd naar.

Dorien zei

Ik hoor ook steeds meer over Pupa, inderdaad een sterk opkomend merk ! Misschien moet ik ook maar eens wat proberen :)

Unknown zei

Het is jammer dat Pupa zo moeilijk verkrijgbaar is binnen Nederland. Momenteel verkopen wel meerdere webshops het, maar zover ik weet is het alleen te koop in de betere schoonheidssalons.

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio