Shopped: Collette by Oasis Short Bow Pearl Necklace

donderdag 14 april 2011

Photobucket
Iedere vrouw heeft een handelsmerk, een herkenningspunt in haar uiterlijk of manier van doen. Voor de ene is het een uitbundige schaterlach, voor de ander een felrode killerrode lippenstift. Voor mij zijn het strikjes. Jarenlang heb ik elke dag minstens een strikje toegevoegd aan mijn outfit, omdat het gewoon ‘ik’ is. Zelfs mijn communiepakje zat onder de strikjes. Ook nu is alles wat een strikje bevat nog ‘echt Joyce’, als ik met vriendinnen of met mijn vriend ga winkelen, weten ze altijd iets uit het rek te toveren dat voorzien is van een strik. Toen ik zag dat Asos een flinke sale had, besloot ik eens rond te neuzen en stuitte ik op een wel heel leuk kettinkje!

Photobucket
Als je iets ziet dat je wel heel heel heel erg leuk vindt, moet je het kopen. Dat heb ik mezelf voorgenomen. Ooit liet ik een Birkin bag look-a-like hangen bij H&M in Oostenrijk, omdat ik dacht dat ik die in Nederland ook wel weer zou vinden. Raad eens, juist nooit meer gevonden, gat in mijn hart. Na twee dagen twijfelen, heb ik deze Collette by Oasis Short Bow Pearl Necklace dan ook besteld.
Photobucket
Vijf dagen later arriveerde een klein pakketje, waarin ‘my precious’ arriveerde. Ik was al zo lang op zoek naar een korte ketting, die elke outfit net iets extra’s gaf. And this one knows what I want. Het kettinkje kun je verstellen op verschillende hoogtes. Het is gemaakt van kleine parelkleurige parels en heeft in het midden een met strass bezet strikje. I just know, that we are gonna be friends.

Photobucket
Toen ik een Twitpic op twitter plaatste, ontdekte ik dat er meer liefhebbers zijn van deze ketting. Ben je net zo verliefd als ik en kun je niet wachten om hem te bestellen? Deze ketting is voor € 10.50 verkrijgbaar op www.asos.com.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio