Shopped: Shick Glitter Pumps

vrijdag 1 april 2011

Photobucket
‘Hey I put some new shoes on and certainly everything is right’ is zeker weten een liedje waarin ik me kan vinden. Onlangs was ik, zoals jullie weten, een weekend naar Amsterdam met mijn vriend en toen ik de Shick winkel spotte, kon ik mezelf niet langer bedwingen. Ik moest en zou naar binnen en ik moest en zou de winkel verlaten met deze glitterpumps als nieuwe liefde.
Photobucket
En dat is wat ik deed. Ik kwam, ik zag en ik overwon. Ik zag, ik pastte en ik kocht. Nu zul je denken: “Wat is dat voor impulsieve actie?” Nou, eigenlijk is het dat niet. Deze glitterpumps stonden op het ‘wat-zijn-ze-mooi-maar-ik-zal-ze-toch-nooit-kopen-lijstje’. Bij het maken van dat lijstje had ik echter geen rekening gehouden met het Amsterdamse filiaal. Mijn liefde ontstond bij het lezen van het artikel – lees hier - van Esmée van www.fashion-fever.nl. Zij was aanwezig bij de lancering van deze schoenen en het was liefde op het eerste gezicht, bij het zien van haar foto’s.
Photobucket

Je mag ze haten, over de top vinden, je mag van ze houden, maar je mag ze niet hebben. Ik ben er in ieder geval helemaal gek op. Wil je deze beauties ook? Voor € 29.99 zijn ze verkrijgbaar bij de Shick filialen of op de webshop. Voor de mensen die de gouden glitter toch iets te veel vinden, heb ik goed nieuws. Ze zijn ook in het zwart verkrijgbaar. Voorlopig blijven mijn schatjes nog even pronkend in mijn kamer staan, op de weekend oefensessies na, wachtend op mijn eindgala.

8 comments:

Malou zei

Voor een normale dag vind ik ze too much maar voor bijvoorbeeld een eindgala zijn ze perfect! <3

Suzanne zei

Ik vind ze GEWELDIG.

Anne zei

heeel leeeuk!

Josephine zei

WAUW dat hartje maakt het helemaal af! <3

Silke zei

SUPER mooi! ik heb ze in tijdschriften gezien en vind ze echt zo mooi! Je kan ze trouwens ook bij de dolcis kopen daar hebben ze een Shick afdeling zeg maar :D

Unknown zei

Haha, just share the love.

@Silke: In de meeste Dolcis filialen zijn de zwarte varianten inderdaad verkrijgbaar, maar de glitter pumps zijn maar in enkele winkels te koop.

Alyssa zei

Jaaaa! Die zijn echt mooi :) ik zag ze laatst staan hier in Maastricht.

Samantha zei

Whaaaaaaaaaah, wat een beauties!!!

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio