Sigma Beauty Affiliate Program & Review: Sigma E25 Travel Blending Brush

donderdag 21 april 2011

Photobucket
Heel trots mag ik aankondigen dat ik deel uitmaak van het Sigma Beauty Affiliate Program! En dat betekent: Goodies! Niet alleen ik ga hiervan profiteren, maar jullie des te meer. Omdat ik een affiliate member ben geworden, heb ik een Sigma blending E25 kwast ontvangen om te te testen én mag ik er een verloten. Benieuwd naar mijn ervaringen met mijn eerste Sigma kwast en naar de aankomende winactie?
Photobucket
Let’s start with the affiliate program. Als je in de linkerbalk op mijn site kijkt, zie je een Sigma Button. Elke keer als je $ 30 of meer besteed krijg je met mijn affiliate member code een cadeautje bij je bestelling. Is dat niet leuk? Wil je dus iets bestellen bij Sigma en er een extra cadeautje aan overhouden, hoef je enkel op mijn knopje te klikken en ontvang je een presentje. Over een bestelling van een nieuwe klant ontvang ik 10 % commissie, die weer van pas komt bij het reviewen van producten. It’s a win-win situation.
Photobucket
Dan de kwast die ik ontvangen heb, dit betreft de Sigma Travel E25 Blending Brush. Een kleine kwast met een zilveren stengel en een wit, compact, zacht maar toch fluffy kwastje. Het kwastje kwam in een klein boekje en was ingepakt in een plastic folietje. Zo wil je producten ontvangen! Kleurrijk, vernieuwend, jong en vrolijk! Super, Sigma. De kwast zelf is volgens mij van dierenharen, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Het formaat is inderdaad het ideale reisformaat en de kwast is erg fijn in gebruik. Deze gaat in ieder geval mee op vakantie! Zijn werk doet hij heel fijn, hij veegt niet meteen alle oogschaduw weg, maar blend mooi en geleidelijk. Just the way I like it.
Photobucket
En nu hetgeen waar jullie al de hele tijd op aan het wachten zijn: Er komt een winactie aan voor deze kwast! Houd Pretty Brilliant deze en volgende week in de gaten en maak ook kans op deze fijne, handige E25 Blending kwast van Sigma!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio