Stylish Blogger Award

zaterdag 30 april 2011

Photobucket
Van Silke kreeg ik vorige week een erg leuke award, de Stylish Blogger Award. Deze award gaat al een tijdje rond in blogland en er zijn een aantal regels aan verbonden. Zo moet je degene van wie de award hebt ontvangen bedanken en linken naar de site van je voorganger. Vervolgens moet je 7 dingen over jezelf delen, de award doorgeven aan andere bloggers en contact met deze bloggers opnemen om ze het goede nieuws te brengen. Bon, laten we Silke eens bedanken en zeven facts over mezelf het wereld wijde web ingooien!


Ten eerste, merci Silke voor de award, lief dat je aan mij gedacht hebt. Ik zou het leuk vinden als jullie eens een bezoekje brengen aan haar site, genaamd Ciasitio.

En dan, zeven facts over mij! Let’s start:
Photobucket
1. Ik zit momenteel in mijn eindexamenjaar VWO en heb over drie weken mijn eindexamens. Ik zie er uiteraard als een blok tegenop en hoop echt dat ik alles in een keer haal en dan een heel groot zwembadfeestje kan geven met alle lieve vrienden en vriendinnen. Na dit jaar ga ik in Maastricht cultuurwetenschappen aan de universiteit studeren, om vervolgens af te sluiten met een master in journalistiek.
Photobucket
2. Wat ik heerlijk vind – maar mijn blaas echt niet goed kan verdragen – is Starbucks Frappucino met Caramel. Echt een to die for drankje, terwijl ik ‘echte warme koffie’ in geen tien jaar drink. Wat ik nooit begrijp is dat mensen frappucino’s bestellen zonder slagroom haha.
Photobucket
3. Ik haat sporten, bewegen is prima, maar intensief sporten – ho maar! Ik heb vroeger wel altijd gedanst, van mijn derde tot mijn veertiende, maar sinds school zo’n big thing in life werd, heb ik dit opgegeven. Gelukkig is naar school fietsen met nogal wat heuvels een goede beweging en sta ik daarnaast nogal vaak als supporter op golfbanen in heel Nederland voor mijn vriend.
Photobucket
4. Sinds ik een klein meisje ben, heb ik al een obsessie voor strikjes. Zoek een babyfoto van me op en vind me met een grote strik op mijn hoofd. Als je de foto’s van mijn communie ziet, zie je een jurkje bezaaid met strikjes en een tevreden Joyce. Ook vandaag de dag nog voel ik me blij als ik iets mag aantrekken met een strikje en komt het haast nooit voor dat er geen strikje in mijn outfit terug te vinden is.
Photobucket
5. Ik drink geen koolzuurhoudende drankjes of alcohol, enkel water en vruchtensappen.
Photobucket
6. Ik werk als freelance tekstschrijfster voor een marketingbureau en heb hiervoor zelf de site www.boeken-informatie.nl opgezet, waar ik drie wekelijks een artikel voor online zet over boeken. Daarnaast schrijf ik om de twee dagen een beautyartikel voor www.justsemir.nl en heb ik een persoonlijke blog voor mijn ‘echte schrijfwerk’, www.wordspaintmysky.web-log.nl.
Photobucket
7. Al mijn artikels worden geschreven op een babyroze laptop! Als dat niet leuk is om te weten, weet ik het niet meer haha!

And that’s it, ik ga de award verder geven. Ik ben even op mijn favoriete blogs gaan zoeken of jullie de tag al ontvangen hadden en uiteindelijk mogen vijf mensen zich gelukkig prijzen, die ik stylish blog waardig vind!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio