Tag: Als ik zeg, dan zeg jij...?

zondag 24 april 2011

Photobucket
Leuke tags, ik val er als een blog voor. Tijdens mijn dagelijks blogrondje, kwam ik een tijdje geleden de ‘Als ik zeg, dan zeg jij….? tag tegen op PrettyBeautyLand. Bij deze tag mag je woorden en gevoelens verbinden aan foto’s of verhalen. Zo denken vrouwen bij het woord lekker, al snel aan chocolade, haha! Ik neem deze tag graag over van Patty en geef er mijn eigen draai aan. Benieuwd waar mijn fantasie ons naartoe brengt?

Als ik warm zeg, zeg jij:
Photobucket

Als ik lekker zeg, zeg jij:
Photobucket
Als ik knap zeg, zeg jij:
Photobucket
Als ik schattig zeg, zeg jij:
Photobucket
Als ik leuk zeg, zeg jij:
Photobucket

Als ik favoriet zeg, zeg jij:
Photobucket

Als ik jurk zeg, zeg jij:
Photobucket
Als ik rood zeg, zeg jij:
Photobucket
Als ik mobiel zeg, zeg jij:
Photobucket
Als ik honger zeg, zeg jij:
Photobucket
Als ik saai zeg, zeg jij:
Photobucket

Als ik schitterend zeg, zeg jij:
Photobucket
Als ik blog zeg, zeg jij:
Photobucket

Ik laat de afbeeldingen graag voor zich spreken en jullie verbeelding de vrije loop gaan. Laat me weten of jullie op dezelfde idee├źn kwamen! Iedereen is vrij om hem over te nemen, ik begin alvast met het taggen van onze eigen Chantalle!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio