Tag: Mijn Itunes Muziek Top 10

dinsdag 26 april 2011

Photobucket
Op ByAranka zag ik vorige week leuke, korte tag langskomen, waarin ze liet zien welke tien nummers ze het meest had geluisterd op Itunes. Ik ben helemaal gek op muziek en sleep ik mijn I-pod – die het binnen een uur begeefd, helaas, it’s an oldie – overal mee naartoe. Sinds ik mijn laptop heb gekregen, besloot ik alleen maar nieuwe muziek te downloaden, die echt fijn is om naar te luisteren. Ben je benieuwd naar de artiest die in mijn Top 10 maar liefst vier keer voor komt?

1. Take it All – Adele

2. One and Only – Adele
3. Turning Tables - Adele
4. People get Ready – Eva Cassidy

5. Dancing Shoes – Gavin DeGraw
6. Jasmine – Sabrina Starke
7. Don’t you remember – Adele
8. The heart of life – John Mayer

9. Awake my soul – Mumford and Sons
10. Skinny Love – Bon Iver

Zoals jullie zien houd ik van pop, rustige nummers en indie muziek! Wat ik luister is heel afhankelijk van mijn stemming. Mijn muzieksmaak is erg uiteenlopend, maar mijn favorieten blijven John Mayer, Adele, Mumford and Sons, Alain Clark, Colbie Caillat en Jessie J. Graag geef ik deze tag uiteraard verder, iedereen is vrij om hem over te nemen. Ik tag in het speciaal SilkeSuzannePinkFairyMarjoleinKelly en Cindy.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio