Tip: Kruidvat Extra Voordeelkaart

zaterdag 9 april 2011

Photobucket
Er is sinds kort een nieuwe aanwinst in het pasjesvak van mijn portemonnee verschenen. De Kruidvat Extra Voordeelkaart, een geheel nieuw concept van Kruidvat. Niet alleen is deze voordeelkaart handig, ook is hij gratis, geldbesparend en voorzien van een tikkeltje humor.

Photobucket
Klik voor vergroting
De Kruidvat Extra Voordeelkaart is helemaal nieuw in de wereld van Kruidvat. Deze kaart kun je geheel gratis ontvangen bij een Kruidvat filiaal in je buurt, om hem vervolgens te activeren en personaliseren op internet. Allemaal leuk en aardig, maar wat heb je er nu precies aan? Door jouw kaart te activeren maak je deel uit van een spaarprogramma. Voor elke euro die je uitgeeft bij Kruidvat ontvang je 1 spaarpunt, waar je vervolgens weer iets van kunt kopen. Daarbij ontvang je elke dag of week – afhankelijk van jouw keuze – een Kruidvat aanbieding, die je na het uit printen kunt inleveren bij een Kruidvat filiaal. Als extraatje zullen er evenementen georganiseerd worden speciaal voor voordeelkaarthouders, zoals een unieke beautyworkshop of een speciale koopavond.
Photobucket
Kortom, als je binnenkort bij het Kruidvat komt – nu is nog stapelkorting, dus wat houdt je tegen – is het een goed idee om een Extra Voordeelkaart mee te nemen. Ik heb inmiddels al een paar leuke aanbiedingen in mijn mailbox ontvangen en kan het enkel aanraden. Voor meer informatie kun je terecht op www.jouwextravoordeelkaart.nl.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio