Tip: WAAT? Women are all that

dinsdag 5 april 2011

Photobucket
Elke dag een aanbieding ontvangen die jou als vrouw op het lijf geschreven is? Dat kan, heb ik ontdekt sinds ik me aan heb gemeld voor de mailinglist van WAAT. Elke dag ontvang ik een vrouwvriendelijke aanbieding met heel veel korting. En dat is wat vrouwen leuk vinden toch? Misschien heb je nog nooit van deze site gehoord en zorg ik er nu voor dat je heel veel geld gaat besparen in de toekomst, dus lees snel verder.
Photobucket
WAAT? Is een site speciaal voor vrouwen waar elke dag een aanbieding verschijnt, maar ook columns van 16 mede-vrouwen te lezen zijn. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ontvang je elke dag een aanbieding die je voor beduidend minder geld kan aanschaffen. Ikzelf heb dankzij deze site al flink wat geld bespaard op het Bourjois Paris Beauty Book, dat ik onlangs voor € 10 heb aangeschaft.
Photobucket
Ook vandaag is er een hele leuke aanbieding, die beautylovend Nederland in de smaak zal vallen. Vandaag kun je een mini Lancôme Juicy Tube voor maar liefst €5.95 bestellen, wat betekent dat je € 8 bespaart. Hierbij komen wel nog verzendkosten, maar aangezien het brievenbuspost is, blijft het een aanrader. Elke aanbieding op WAAT? is 24 uur geldig, dus als je heel graag iets wilt bestellen moet je er snel bij zijn.

Photobucket
Ik kan nu alleen maar zeggen dat ik jullie het echt aanraad om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Het is aan jullie om de aanbiedingen te ontdekken. Er komt vast en zeker iets langs wat je al heel lang wilde hebben en nu ook vriendelijk is voor jouw portemonnee. Ben je nieuwsgierig geworden? Op www.waat.nl kun je terecht. En zeg nou zeg, als je iets scoort voor minder dan de helft van het oorspronkelijke bedrag geeft dat je toch een geweldig gevoel? 

6 comments:

Ingeborg zei

Leuk! Meteen ff checken :)

Miss make-up and the city zei

Ik woon in België, geld dat ook? Ik heb wel interesse in Bourjois Paris Beauty Book, wat is dat? :p

Unknown zei

@MissMake-upandtheCity: Ik denk wel dat het geld voor België hoor, zal alleen een klein verschil zijn in de verzendkosten. Het is zo dat er elke dag een nieuwe aanbieding op de site verschijnt, die dan 24 uur geldig is. Het Bourjois Paris Beauty Book was een van deze aanbiedingen. Het ziet er als volgt uit: http://www.mimifroufrou.com/beautyandthesalamander/images/Bourjois-Beauty_Book-Paris.jpg
Als jullie het leuk vinden, zal ik er nog een artikel over schrijven.

Silke zei

Klinkt goed maar ik moet nog even wachten totdat mijn no buy afgelopen is anders kom ik te veel in verleiding denk ik ;)

Unknown zei

@Silke: Oh die no-buys toch. Zou mij ook goed doen, maar ik zie gewoon veel te graag mijn stash groeien. Je krijgt overigens niet enkel make-up aanbiedingen. Ook boeken, kussens, afvalproducten etc. komen langs (:

Silke zei

Een reactie

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio