Unboxing video: Zoeva, Gewonnen douchepakket MissMuprhy en Sleek

donderdag 14 april 2011

Photobucket
Ik moet jullie iets bekennen. Ik ben gek - echt hoteldebotel - op het krijgen van post. Oh, wat vind ik het heerlijk om brieven, postkaarten en pakketjes te ontvangen. Bij het klapperen van de brievenbus begin ik al met een trekken van een sprint - en geloof me, ik ben ├ęcht niet sportief. Nu kreeg ik eergisteren - dinsdag - wel heel veel producten waar ik al lang kwijlend naar gekeken had. Samen met jullie pak ik in het filmpje dat ik gemaakt heb alle producten uit. Nieuwsgierig naar wat ik gekregen, gewonnen en besteld heb?
Om kort samen te vatten wat ik heb ontvangen - mochten jullie mijn Limburgse geratel niet verstaan:
Van Zoeva.de de Very Croc Kwastenset en het normale 88 palette. Op www.missmurphy.nl had ik de Kruidvat douchepakket winactie gewonnen, waarvoor mijn hartelijk dank naar Alyssa toe! In dit pakket zaten alle producten van de Kruidvat Body and Fruit lijn, in de geur Coconut and Sheabutter, van de douchegel tot aan de scrub. Alles was prachtig ingepakt en Alyssa had haar favoriete reinigsdoekjes en een zonnige nagellak toegevoegd. En als laatst heb ik - als cadeautje voor mezelf - het Sleek Bohemian palette gekocht.

Mijn excuses voor de problemen met uitpakken, ik hoop dat jullie het desondanks leuk vonden om te zien wat ik besteld had. Ik ben in ieder geval echt heel erg blij met alles wat ik ontvangen heb en kan niet wachten alles te testen en intensief te gebruiken. Als jullie vragen hebben over de producten, de prijzen of de verkrijgbaarheid, stel ze gerust in de comments. Mijn vraag aan jullie is: Van welke producten willen jullie sowieso of als eerst een review zien?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio