Update: Eyeko Relief Ambassador Campaign & Cadeautjesactie

dinsdag 12 april 2011

Photobucket
Deze week kreeg ik een heleboel leuke mailtjes van Eyeko. Niet alleen beginnen deze mailtjes al supervrolijk met ‘Greetings Gorgeous Eyeko Ambassadors! Lots to share with you today!’, maar ook bevatten ze leuke informatie voor jullie. Ik wil jullie namelijk vertellen hoeveel de Eyeko Relief Campaign heeft opgebracht – waar toe ik jullie heb opgeroepen, hier. Maar wat misschien nog veel leuker voor jullie is, is dat er een nieuwe cadeautjesactie gestart is. Bij elke bestelling krijg je bij het gebruik van mijn Eyeko Ambassador Code een cadeautje en ik ga jullie vertellen wat je wanneer krijgt.Photobucket
Laat ik beginnen met het grote nieuws. Onlangs vertelde ik jullie over de Relief Ambassador Campaign, waarbij jullie iets konden bestellen bij Eyeko en een deel van het geld – dat normaal naar mij zou gaan – af werd gestaan voor Japan. Al deze kleine commissies bij elkaar hebben $ 660 opgeleverd, die gedoneerd zijn aan The Red Cross om de mensen in Japan te helpen. Mocht je hier aan bijgedragen hebben, dankjewel hiervoor! Het is een fijn gevoel om met een klein gebaar een handje te helpen.

Photobucket
Wat betreft de cadeautjesactie, zoals ik hem voor het gemak noem: Bij het gebruik van mijn ambassadeurscode (E14546) krijg je altijd - bij een bestelling hoger dan € 18 - een cadeautje. Maar nu ga ik jullie lekker verklappen welke cadeautjes er zijn in de maand april en wanneer je kunt bestellen als je een bepaald product graag wilt hebben. Mocht je dus altijd al graag een Eyeko Fat Balm willen proberen, kijk dan in het onderstaande schema wanneer het jouw kans is om te bestellen:

4th – 10th April             Eyeko Black Graffiti Pen
11th – 17th April           Eyeko Line & Shine Popstar
18th – 25th April           Eyeko Cherry Fat Balm
26th – 1st May               Eyeko Liptastik Lip Lover

Photobucket
Ik hoop dat jullie ijverig gebruik gaan maken van deze geweldige Eyeko acties, ‘cause we all love free products. Dus, bestel je op www.eyeko.com, vul dan mijn code E14546 in – of klik op de banner op mijn site – en ontvang het cadeautje naar jouw keuze. Have fun shopping girls!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio