Video: Mijn parfumstash

vrijdag 8 april 2011

Photobucket
Onlangs plaatste ik de parfumtag en uit jullie reacties kon ik opmaken dat een filmpje met mijn parfumstash van harte welkom zou zijn. Nu heb ik vorige week al mijn make-up en verzorgingsproducten eindelijk een eigen la gegeven en sta ik te springen om mijn stash met jullie te delen. Om hier een begin mee te maken, laat ik jullie vandaag mijn parfumflesjes zien in een filmpje. Ben je benieuwd naar de wonderen van mijn parfums? Klik dan snel op lees meer en kijk het filmpje!Zet de instelling op 720P voor betere kwaliteit!
Have fun watching and let me know what you think! Ik heb nog een hele parfum wishlist op mijn prikbord hangen, dus ik hoop dat dit Ikea bakje snel te klein wordt voor mijn parfums.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio