Dupe: Gosh Miss Minty en Catrice Am I Blue or Green

woensdag 18 mei 2011

Photobucket
Herinneren jullie nog dat ik eerder een artikel schreef over mijn inzending voor de WIC-winactie? De basisnagellak die mijn huisgenootje Ruth toen droeg was de kleur 'Am I blue or green?' van Catrice. Het lakje had een geweldig mooie kleur, maar lakte verschrikkelijk streperig. Ook in mijn omgeving hoorde ik klachten over de structuur van dit lakje. Jammer, want hierdoor liet ik het lakje staan terwijl ik de kleur prachtig vind.

Afgelopen week kocht ik bij het Kruidvat tijdens de '2 nagelproducten voor de prijs van 1' actie een setje nepnagels en de kleur 'Miss Minty' van Gosh. Een waardige dupe van het prachtige Catrice kleurtje.

Even om jullie geheugen op te frissen een foto van de kleur 'Am I blue or green' na één laagje nagellak.
Photobucket

Zoals jullie zien, erg streperig. Het werd helaas niet veel beter toen we de tweede laag aanbrachten, erg jammer... 

Om te beginnen is het bewonderenswaardig hoeveel de lakjes op elkaar lijken! Niet alleen qua kleur, maar ook de flesjes hebben erg veel van elkaar weg. De flesjes van Gosh bevatten iets minder nagellak dan die van Catrice, daarnaast zijn ze ook duurder. Hierdoor zijn mijn verwachtingen ook hoog!

Miss Minty, een toepasselijke naam voor dit mintgroene kleurtje. Wat ik een groot voordeel vind van de Gosh lakjes is dat ze een sticker met de naam boven op de dop hebben geplakt. Zo vind je de nagellak makkelijk terug in je verzameling. Het kleurtje is - vind ik - ontzettend apart. Erg zomers! Bijna identiek aan 'Am I blue or green'.

Het kwastje is iets dunner dan die van Catrice, maar lakt prima. Al gedurende het lakken van de éérste nagel kom ik erachter dat de structuur van de lak stukken beter is dan die van 'Am I blue or green'. Godzijdank! Na 2 laagjes heb ik mintgroene nagels die ik zonder moeite en strepen kan aanbrengen!
Photobucket
Begrijp me niet verkeerd, ik ben een groot fan van de nagellakjes van Catrice. De kleur 'Am I blue or green' is tot nu toe het enige lakje waarmee ik problemen gehad heb. Ditzelfde heb ik in mijn omgeving vaker gehoord, dus voor deze mensen: Miss Minty is een waardige dupe!

Voor €6,99 is Miss Minty verkrijgbaar bij het Kruidvat. 

Wat vind jij van dit opvallende kleurtje? 

Liefs, Chantalle
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio