FOTD: Golden, starry eyed!

maandag 16 mei 2011

Photobucket
Everybody’s starry eyed, but nobody knows!

In Parijs kocht ik het prachtige Too Faced Romantic Eye palette en als je zo’n geweldig palette in bezit hebt, kan je het niet laten: Je moet en zal het gebruiken, snel foto’s maken en een ermee spelen. Dat was ook precies wat ik deed. Het resultaat? Een bruin, gouden look die ‘helemaal mij’ is, subtiel maar met genoeg shimmer! Om het plaatje compleet te maken heb ik deze keer full face foto's gemaakt en alle gebruikte producten in een lijstje gezet. De zomerse look die ik heb gemaakt is helemaal niet ingewikkeld, dus lees snel verder om hem zelf ook eens te proberen!

Photobucket
De producten die ik gebruikt heb om de gehele look te creƫren:
 •           The Body Shop Vitamin E Illuminating Moisture Cream
 •           Catrice Allround Concealer
 •           Essence Stay All Day Long-Lasting Make-up 20 Soft Nude
 •           Hema Eyebrow Pencil 11
 •           MAC Bronzing Powder Solar Riche
 •           NYC Color Wheel Mosaic Face Powder 723A Pink Cheek Glow
 •           Physicians Formula Happy Booster Glow & Mood Boosting Translucent Powder
 •           Maybelline The One by One Volum' Express Mascara
 •           Blue Heaven Classic Kajal
 •           Catrice Liquid Eyeliner C02 Rock the Party
 •           Too Faced Romantic Eye
 •           Maybelline Lipstick 156 Anemone
 •           Essence Summer of Love Lipgloss 02 Psychedelic
Photobucket
Misschien is het wel leuk om mijn make-up routine te omschrijven, zodat jullie de look zelf ook kunnen maken:

Ik begin elke dag met mijn Vitamin E Illuminating Moisture Cream van The Body Shop, deze geeft me een goed gehydrateerde huid en een gezonde shimmer. Om vervelende rode vlekjes te verbergen, gebruik ik de groene en de beige kleur uit het Catrice Concealer Palette. Over mijn gehele gezicht gebruik de Essence Stay All Day foundation en mijn wenkbrauwen teken ik lichtjes bij met de Hema Eyebrow Pencil. Mijn gezicht shape ik met de MAC Bronzer en mijn wangen geef ik een gezonde blos met de combinatie van het NYC Face Powder –wat eigenlijk gewoon een blush is - en de Physicians Formula highlighter. Mijn ogen tightline ik met de Blue Heaven Kajal en vervolgens breng ik een laagje Hema oogschaduwbasis aan.
Photobucket
Voor deze ooglook heb ik de kleur fashion – mat wit – als basis gebruikt, op het binnenste deel van mijn oogleden Honeymoon – shimmery goud – en in mijn crease en onder mijn oog Ever After – shimmery bruin. Verder heb ik een kleine winged liner gezet met een Catrice Liquid Eyeliner en een flinke laag mascara aangebracht. Mijn lippen gaf ik een zomerse look met de Maybelline lippenstift in Anemone met hierover heen een laagje Psychedelic van de Essence Summer of Love collectie.
Photobucket
Snel gedaan en het geeft je een mooie, zomerse en gezonde look! Wat vinden jullie van deze FOTD? Gaan jullie hem zelf ook eens proberen en zijn jullie al benieuwd naar de review van het Too Faced Romantic Eye Palette?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio