Let’s keep you updated!

vrijdag 20 mei 2011

Photobucket
Pretty Brilliant bestaat al bijna vier maanden! Vier maanden vol nagellakswatches, lipbalsemreviews, scoops en ik open, verzorg en ontwerp de site nog steeds met een grote glimlach. Om jullie volledig op de hoogte te stellen van alles rondom Pretty Brilliant, bij deze een artikel over alle manieren waarop je me kunt volgen en een korte update over alles wat jullie deze zomer hier nog te wachten staat. Let’s keep you updated!

Pretty Brilliant volgen, kan dat? Natuurlijk kan dat, zelfs op drie manieren, waarover ik jullie graag vertel. Door een van deze ‘tools’ te gebruiken, wordt niet alleen het lezen van mijn site makkelijker, maar ook het volgen van alle andere geweldige site’s die er te vinden zijn op het web.
Photobucket
  • Bloglovin. Ik schreef er een tijd geleden al een artikel over, waarin ik het principe compleet uitlegde. Om het simpel te zeggen: Bloglovin is een geniale uitvinding, waarmee je in één oogopslag alle nieuwe artikels/posts kunt zien, van de blogs die jij het liefst volgt. Bloglovin is vooral bekend onder de beauty- en fashionbloggers en de lezers hiervan, maar het kan nooit kwaad om er nog even over te vertellen. Door naar deze link te gaan en te klikken op Follow, zul je in de toekomst elke dag op de hoogte worden gehouden als ik een nieuw artikel plaats. Natuurlijk kun ook klikken op de knipperende Eiffeltoren in de linkerbalk om me te volgen! Zo bespaar je tijd – je hoeft niet drie keer per dag mijn site te checken – én leer je nieuwe blogs kennen.
  • Photobucket
  • Google Friend Connect. Een gadget van Google waarmee je je favoriete blogs kunt volgen en in je webhost pagina up to date wordt gehouden van de nieuw geplaatste artikels. Met GFC bouw je een netwerk op, van zowel andere bloggers als lezers, waardoor je elkaar en elkaars site beter leert kennen. Wil je me volgen met Google Friend Connect? Kijk dan in de linkerbalk, naar het gezellige ‘fotootjesicoon’, en klik op volgen!
  • Photobucket
  • RSS Feed. De allernieuwste toevoeging, die helemaal nieuw voor mij is! RSS is een technisch hulpmiddel, dat vooral wordt toegepast op nieuwssites, waarmee je je kunt abonneren op vernieuwingen van een website. Ook terug te vinden op de balk links van dit artikel onder het kopje ‘Pretty Brilliant volgen met RSS Feed’. Met Google Reader of Bloglines kun je snel, makkelijk en kosteloos meerdere blogs volgen en selectief de artikels die je wilt lezen filteren.
  • Photobucket
  •             Twitter. Hipper dan hip op het moment en mijn account viert al bijna zijn tweejarige verjaardag! Regelmatig ontvang ik al berichtjes van lezers, maar hoe meer mensen, hoe meer vreugde. Je kunt me volgen op www.twitter.com/JoyceNafzger en Chantalle - die elke woensdag die geweldige reviews schrijft, dankjewel lieverd! – kun je volgen op www.twitter.com/xxChantalle. We hopen jullie daar terug te zien, stuur vooral een berichtje!
Photobucket
Laat me vooral even weten of je me al volgt en waarmee, vind ik leuk om te weten! Wat ik verder nog graag wilde vertellen is dat ik in de zomervakantie hard ga klussen aan de website www.prettybrilliant.nl. In de zomervakantie heb ik de tijd van het leven en ga ik werken aan een nieuwe lay-out, oefenen met photoshop en werken aan een hoop nieuwe rubrieken! Zo komt er binnenkort een Show your stash rubriek, waar jullie je voor aan kunnen melden als het zover is, en gaan heuse mannen lekkere geurtjes reviewen! Can’t wait!

1 comments:

Janne zei

Handig om te weten!

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio