Mijn twitpic's deel 2

zaterdag 14 mei 2011

Photobucket
Twitter, het medium waar Nederland zich massaal op laat gaan. Ideaal voor winactie’s, het showen van je lunch, snelle huiswerkvragen en bitchfights – nee hoor grapje. Rages zijn er om gevolgd te worden en ook ik ben inmiddels al een dik jaar lid van Twitter. Vele mede-bloggers maak ik al dagelijks een Twitterpraatje mee, maar ik wil meer! Mij lijkt het ontzettend gezellig om ook te zien waar jullie je mee bezig houden in het dagelijks leven, want zonder lezers bestond Pretty Brilliant niet. Na het succesvolle deel 1 van Mijn twitpic’s kon deel 2 niet uitblijven.

Mijn twitternaam is JoyceNafzger. Wil je dus weten waar ik me dagelijks mee bezig houd? Follow me at www.twitter.com/JoyceNafzger Vind ik niet alleen hartstikke gezellig, maar ik vind het ook heerlijk om te ontdekken wie jullie zijn. Mijn twitter gebruik ik voornamelijk om op de hoogte te blijven van nieuwtjes, roddels, mijn vriendinnen, mede-bloggers en voor het loslaten van frustaties, gedachten, vragen, mooie zinnen en natuurlijk het plaatsen van twitpic’s. Want twitpic’s, die zijn pas echt leuk!
Let’s start, mijn twitpic’s van de tweede helft van april en begin mei!

Photobucket
New H&M Dress! <3
Photobucket
Nieuwe schoenen! : D


Photobucket

Outfit for tonight, lbd, winged liner
Photobucket
Zien jullie wat ik zie? Caramel Frappucino! <3
Photobucket
Stipjesbenen!
Photobucket
Mijn souvenir uit Movie Park: Een Spongebob boxer : D
Photobucket
Too cute to handle! Easter M&M's (: M&M in bunny suit!
Photobucket
Cadeautje van pappa en mamma (: Ricci Ricci Dancing Ribbon!
Photobucket
You're so pretty Ricci Ricci!
Photobucket

Today's look: Very clean and colorful clothing!Photobucket
Hebben jullie me al eens gezien, als ik net wakker ben?

Zo, dat was weer een kijkje behind the scenes en in mijn leven! Ik hoop dat jullie ook deze Mijn twitpic's leuk vonden! Mocht je me willen volgen? Ga dan naar www.twitter.com/JoyceNafzger en stuur me gerust een berichtje!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio