NOTD: Catrice Sweets for my Sweets

zaterdag 7 mei 2011

Photobucket
Na mijn uitgebreide aankondiging van het nieuwe nagellak assortiment van Catrice was het me geraden: Ik zou en moest een nagellak van de nieuwe collectie aanschaffen. Tijdens mijn dagelijkse blogrondje kwam ik de geweldige – én makkelijke, belangrijk voor amateurs – nagellakcreatie van Ilja tegen, waarna ik het niet kon laten. Ik kocht waterdecals en de nagellak Sweets for my Sweets.
Photobucket
Ik moet alvast beginnen met het aanbieden van mijn excuses, de review van deze nagellak is namelijk veel gevraagd, maar op de een of andere manier zijn de foto’s die ik genomen heb verdwenen. Nu met mijn examens kom ik er niet aan toe nieuwe foto’s te maken, dus moet ik het even doen met de enige foto die over is. Sorry!   Correctie: Ik heb de foto's teruggevonden en toegevoegd!

Photobucket
De Catrice nail lacquer Sweets for my Sweets is een echte Barbie-roze nagellak. Het kleurtje is helemaal goed gekeurd, de dekking en de droogtijd echter jammer genoeg niet. Na drie lagen dekt de nagellak nog niet voldoende en ziet hij er erg streperig uit. Nu weet ik niet of dat ligt aan mijn nagellakpotje, want op de foto’s van Ilja zijn geen strepen te bekennen. Echter moet ik het product dat ik heb reviewen en dat bevalt me qua lakken niet goed. Jammer, want ik vind die kleur erg leuk, vooral in combinatie met zo’n mooie water decal. Omdat ik de decals, ik heb strikjes en deze bloemetjes, zo leuk vind staan ga ik er snel een review over schrijven.
Photobucket
Hebben jullie al eens gewerkt met water decals en lijkt jullie een review leuk? Wat is jullie ervaring met de nieuwe Catrice nagellak?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio