OOTD: Casual Chic

dinsdag 17 mei 2011

Photobucket
Langzaam begint Pretty Brilliant echt vorm te krijgen en ik doe overal vrolijk aan mee. Van tags tot een EOTD, van scoops tot het testen van perspakketten. Onlangs kwam ik erachter – tot mijn grote schrik - dat ik aan een hype nog niet had deelgenomen, ik had namelijk nog nooit mijn outfit geshowd! En dat terwijl ik dol ben op het kopen van kleren en mijn kledingkast van vier meter extreem uitpuilt. Hoog tijd voor een blik op mijn alledaagse outfit! 

Photobucket
Waar ik van houd op make-up gebied zal jullie langzaam wel duidelijk zijn, welke muziek ik luister zijn jullie van op de hoogte en zelfs mijn vriendje heb ik aan jullie voorgesteld. Maar wie weet loop ik er wel bij als een monsterlijke zwerver of een nudist? Fopje flauw mopje. Nee hoor, ik ben net zo gek op kleren als op make-up, laat mij maar losgaan in een kledingwinkel.

Photobucket
Om het startschot te geven met een OOTD heb ik gekozen voor een outfit die ik erg graag draag en goed valt onder de term ‘casual chic’. Ik droeg deze kleding samen met de FOTD van gisteren, om te zorgen voor een mooie, verzorgde look.  Wat ik precies droeg zet ik even in een lijstje:
  •     H&M Top met rouches in watervaleffect
  •     Vero Moda Blazer met pofmouwen
  •      Only Jeanslegging
  •      Scapino Sandaaltjes met veren
  •      Oasis by Colette Parelketting via Asos
Photobucket
Stuk voor stuk zijn dit items die ik graag draag en ik vind dat de kleurencombinatie een jonge, frisse maar toch serieuze indruk achterlaat. Graag hoor ik wat jullie van mijn outfit vinden! Alle reacties, suggesties, op- of aanmerkingen zijn uiteraard van harte welkom! Wat dragen jullie het liefst?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio