Pointy Nails

woensdag 25 mei 2011

Photobucket
Net als lichaamsvormen heeft ieder mens een andere vorm nagels. Ronde, ovale of vierkante nagels, het bestaat allemaal. Je kunt de vorm van je nagels wel iets veranderen door hem bij te vijlen, maar de basis is gewoon genetisch bepaald.

Een vorm die de laatste tijd steeds vaker op de catwalk en bij beroemdheden gespot wordt is de zogenaamde 'Pointy nail', ook wel 'Stiletto nagels' of 'Dagger nails' genoemd. Ik ben erg benieuwd wat jullie hiervan vinden...


Photobucket
De naam 'Pointy nails' zegt eigenlijk al genoeg, de nagels zijn in een puntige vorm gevijld. Ik vind het persoonlijk wel iets weghebben van klauwen, ik vind het er erg kwaadaardig uitzien. De vorm loopt van breed naar smal, bij het nagelbed is je nagel nog breed, aan de top op z'n smalst. De puntige vorm kun je zelf vijlen ongeacht de vorm van je eigen nagels, je moet ze wel even laten groeien!
  
Persoonlijk sla ik deze trend graag over. Naast het feit dat dit totaal niet mijn smaak is lijkt het me ook erg disfunctioneel. Daarnaast vraag ik me af of je nagels op deze manier niet gigantisch snel zullen afbreken.

Photobucket
Tot slot nog een afbeelding met mogelijke nagel vormen. Ik ben namelijk erg benieuwd naar de vorm waarin jullie je nagels het liefst vijlen.

Zijn de Pointy nails iets voor jou?

Liefs, Chantalle

bronnen plaatjes:
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio