Review: Catrice Enter Wonderland Nail Lacquer Lavenderlicious

zaterdag 21 mei 2011

Photobucket
Lavenderlicious is de naam van mijn nieuwe nagellakliefde! Dit lakje van de Catrice Enter Wonderland Limited Edition collectie heeft met zijn koele, lavendelpaarse kleur mijn hart weten te veroveren. Zo vrolijk als de vlinders het flesje sieren, fleurt Lavenderlicious mijn lentedag op. Tijd om hem te reviewen, zodat hij jullie harten ook kan stelen!

Photobucket
Lavenderlicious is een van de vier lakjes uit de Catrice Enter Wonderland Collectie, die in mei en juni 2011 in de winkels zal liggen. Naast Lavenderlicious zijn er nog vier lakjes in de collectie: De roze Forbidden Apple, de groene Wonderland Greencard en de blauwe Miracle Heaven. De andere kleurtjes spraken mij persoonlijk niet zo aan, ik hou niet zo van groen, heb al te veel roze lakken en heb nog steeds geen binding met blauw. Gelukkig zijn Lavenderlicious en ik voor elkaar gemaakt!
Photobucket
De vormgeving van het flesje vind ik erg mooi en goed aansluiten bij het Enter Wonderland thema. Het gehele nagellakflesje bevat kleine details met vlindertjes. Op de dop staan talrijke fladderende vlinders en op het glas is een kleine, verdwaalde zwarte vlinder te bekennen. Zulke kleine details maken limited editions voor mij de moeite waard, het verhoogt het hebben-gehalte.
Photobucket
De kleur van de nagellak vind ik bijzonder, zo’n koele, wit getinte lavendelkleur zie je niet zo vaak voorbij komen. Het kwastje van Lavenderlicious is hetzelfde als bij de gewone Nail Lacquers van Catrice, een standaard kwastje waarmee je makkelijk je nagels lakt. Om je nagels een goede dekking te geven heb je van deze lak twee laagjes nodig. Bij het eerste laagje schrik je een beetje van het streperige effect – enkel bij gebruik van een basecoat, wat ik wel aanraad – maar bij het tweede laagje ben je voorzien van een mooie, creamy, lavendelkleurige nagellak.
Photobucket
You can tell I’m in love! Met dit lakje op mijn nagels kan ik de wereld aan, nu maar hopen dat dit me helpt bij het maken van mijn eindexamens!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio