Review: Esprit Color Last Tonic Blue

woensdag 11 mei 2011

Photobucket
Esprit, een merk dat velen kennen door de stijlvolle kleding, ondergoed en accessoires. Maar wisten jullie dat Esprit ook een cosmetica lijn heeft? Oogschaduwpaletten, blushes, bronzers, lippenstiften... noem maar op! Helaas is 'Esprit cosmetics' niet verkrijgbaar in Nederland maar vlak over de grens in Duitsland zit de DM, een grote drogisterij, die dit merk wél verkoopt.

Ik was erg benieuwd naar de nagellak van Esprit en koos het aparte kleurtje 'Tonic Blue' (813) uit de 'color last' collectie om deze voor jullie te reviewen.

Om te beginnen moet ik jullie vertellen dat ik zo'n helderblauwe kleur als deze nog niet in mijn nagellak-collectie had zitten. Niet een alledaags kleurtje dus, maar iets in de kleur sprak me ontzettend aan, voor alles is een eerste keer toch?

Ik ben eerst naar de website van Esprit Cosmetics gegaan om achtergrond informatie over deze collectie te vinden, en Esprit beloofd heel wat:

Color Last Nailpolish
Langanhaltender Nagellack
· Innovativer XL-Pinsel für präzises und einfaches Auftragen
· Hochglanz und langanhaltende, intensive Farbe bis zu 10 Tagen
· Erhöht die Flexibilität der Nägel
· Mit Meeres Bio-Ceramic und mikrofeinen Mineralien
Photobucket
Allereerst, ik vind het flesje erg stijlvol, het heeft wel iets weg van de Chanel flesjes! De grootste verrassing kwam vlak daarna; het kwastje. Het kwastje is veel breder dan alle nagellakkwastjes die ik tot nog toe gebruikt heb en dit is een gigantisch pluspunt. Het lakt ontzettend makkelijk zo! De nagellak dekte na 2 laagjes volledig en glanst ontzettend mooi.

Of de nagellak de flexibiliteit van de nagels vergroot durf ik niet te zeggen, daar heb ik weinig van gemerkt maar het klinkt natuurlijk prima dat er mineralen in je nagellak zitten.

De kleur vind ik erg mooi, ik moet toegeven dat het niet de meest draagbare nagellak is, maar als je hem mooi met je outfit combineert kan dit een prachtig zomers kleurtje zijn. Daarnaast denk ik dat er weinigen zijn die dezelfde kleur nagellak dragen als jij!
Photobucket
Esprit belooft dat de nagellak tot 10 dagen netjes moet blijven zitten inclusief dat mooie glansje. Deze foto is weliswaar na 9 dagen gemaakt, maar de lak zit nog prima! Het glansje is helaas verdwenen en je ziet enkele krasjes in de lak maar er zijn geen chips te bekennen. I'm impressed!

Dit lakje koste €4,95 en ik moet zeggen dat het dat geld zeker waard is. Dit was mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste nagellakje van Esprit.

Wat vind jij van dit aparte kleurtje?

Liefs, Chantalle
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio