Review: Essence You Rock Nail Polish Let me in Pink en Cut off the beige

dinsdag 10 mei 2011

Photobucket
De Essence You Rock collectie ligt in de winkels! Hoewel ik helemaal niet zo’n rockchick ben, werd ik wel ontzettend enthousiast bij het zien van de eerste persfoto’s. Heb je het artikel gemist waarin ik de You Rock producten aan jullie voorstel, lees dan hier. Inmiddels, na drie Kruidvat-bezoekjes, bezit ik drie nagellakken van de You Rock collectie en staan de overige stiekem nog op mijn wishlist. Om het startschot te geven betreft reviews, laat ik jullie vandaag twee lakjes zien, genaamd Let me in pink en Cut off the beige.

In deze review ga ik dus 2 nagellakken van de Trend Edition aan jullie laten zien. You Rock bevat in totaal 5 nagellakken. De twee kleuren waar we het vandaag over gaan hebben is Cut off the beige en Let me in Pink. De verpakking van de nagellakflesjes vind ik wel iets liefs hebben, de nagellakjes zijn op handig meeneemformaat en bevatten duidelijk het You Rock logo en een sticker waarop de kleurnaam vermeld staat. De flesjes bevatten 7 ml, ze zijn dus niet al te groot. Mij stoort dit persoonlijk niet, zeker niet voor de € 1.50 die je er maar voor betaalt.

Photobucket
Cut off the beige is een grijzige zandkleur met een kleine gouden shimmer, die je goed ziet als je nagels het zonlicht vangen. De nagellak ziet er afhankelijk van het licht vaak anders uit, in de schaduw heeft hij een kaki-kleurige gloed en in de zon licht hij goud op. Na twee laagjes dekt hij mooi en met basecoat en topcoat, ook van Essence, houdt hij het bij mij zo’n 5 dagen vol.
Photobucket
Let me in pink is hele andere koek. Deze felroze kleur spat zowat van je nagels af. Niets lief Barbie-roze, nee deze nagellak heeft echt wel een stoer rock-gehalte met een vrouwelijke twist. Na een vrij dikke laag dekt Let me in pink al zover, maar ik prefereer persoonlijk twee laagjes, voor een mooier resultaat.Met base- en topcoat vertoont deze lak, vermoedelijk vanwege de felle kleur, na twee dagen kleine tipwear.
Photobucket
Waarschijnlijk is het duidelijk, ik hou van deze nagellakjes en ik wil ze allemaal! Ze lakken erg fijn, hebben maar twee laagjes nodig voor een mooie dekking, zijn er in vijf prachtige kleuren en blijven lang zitten voor een budgetnagellak van € 1.50. Hebben jullie ook al een lakje uit de You Rock collectie aangeschaft en zijn jullie er net zo tevreden over?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio