Review: Physicians Formula Happy Booster Glow & Mood Boosting Translucent Powder

vrijdag 13 mei 2011

Photobucket
Ken je dat? Dat je iets ziet op internet en denkt: ‘Dat moet ik hebben!’  Maar dan opeens teleurgesteld wordt, omdat het in jouw directe omgeving niet verkrijgbaar is? Dat gevoel had ik met de Physicians Formula Mood Boosting Translucent Powder. Het doosje, de swatches, de hartjes, de fluorescerend roze verpakking, ik was stapelverliefd op iets wat onbereikbaar was. Gelukkig, bestaat er zoiets als Ebay en kon ik alsnog deze beauty omarmen in mijn stash.

Photobucket
De highlighter kocht ik via Ebay van een jong Amerikaans meisje, dat het superlief en goed had verpakt en bovendien zeer snel verzond. Bij het uitpakken van de Airmail enveloppe kwam er ook nog een factuur en een briefje te voorschijn, naast het geweldige product. De Happy Booster Translucent Powder is verpakt in een kartonnen omhulsel – ik zie hem zo al hangen in een grote drugstore – waardoor je hem toch nog goed kan bewonderen. De verpakking is voorzien van een overload aan informatie, die ik graag even met jullie deel.

Look Happy!
Brush On A Skin Perfecting Glow
Ultra-smooth, perfecting powder in a complementary palette of color blends together to even out skin tone with a flawless radiance.
Vibrant pink heart gives cheeks a healthy pop of color.

Feel Happy!
Experience The Mood Boosting Effect
Infused with our Happy Boost Blend, featuring Happy Skin and Euphoryl, natural plant extracts which have been shown to promote a feeling of happiness by mimicking the effect of Endorphins and helping protect the skin from environmental stress.
The sweet scent of Violet provides a feeling of joy each time you apply.

Hypoallergenic. Paraben Free. Non-comedogenic. Dermatologist approved.
Directions: May be worn alone or over make-up. Blend all shades together and brush on powder evenly over face and neck to even out skin tone with a happy glow. For an extra pop of color, sweep brush over pink heart and apply on cheeks. For best results on dry to very dry skin, apply moisturizer prior to using powder.

Photobucket
Om het kort samen te vatten: De omschrijving op de verpakking omschrijft precies wat het product uitstraalt. Het kan volgens het merk gebruikt worden over het hele gezicht en de nek om je een happy glow te geven. Het roze hart kan gebruikt worden als blush en mensen met een droge huid wordt aangeraden een moisturizer eronder aan te brengen. De omschrijving vind ik heel duidelijk, enthousiast en deze sluit goed aan bij the looks van de highlighter. Echter ben ik het niet eens met het all-over-face gedeelte, je wil er immers niet bij lopen als een discobol.
Photobucket
De vormgeving van de translucent powder zelf vind ik erg praktisch, er is goed over nagedacht. Na het openen van het deksel kom je bij het product en de onderste ‘verdieping’ bestaat uit een fijn kwastje en een spiegeltje. Ook is deze onderste verdieping voorzien van een sifter, zodat het achtergebleven poeder op het kwastje weg kan.
Photobucket
Dan nu, de highlighter zelf. De verpakking en de vormgeving zijn goedgekeurd, maar het poeder is toch de hoofdrolspeler. Straight to the point: Ik kan hier nog wel drie artikels over schrijven, it’s so lovely. De highlighter heeft een heerlijke bloemengeur, is zacht voor de huid, heeft precies de goede shimmer, is naar mijn inzicht geschikt voor veel verschillende huidtypes en is een aanwinst voor elke highlightlover! Sinds ik deze heb, wil ik geen andere highlighter meer gebruiken. Door de verschillende kleurschakelingen in de hartjes, is deze poeder ideaal voor een gezond glansje op mijn jukbeenderen of wenkbrauwbot. Tijdens het schrijven van deze review, met het doosje naast me, kan ik het alweer niet laten ernaar te kijken, hem even te swatchen en eraan te snuffelen. Match made in heaven.

Deel je na het lezen van mijn review en het zien van de foto’s de verliefdheid met me? Ebay is your best friend! 
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio