Spam your blog!

zondag 22 mei 2011

Photobucket
Pretty Brilliant bestaat nu alweer vier maanden en dat moet gevierd worden! De allereerste letters schreef ik op 22 februari 2011 en inmiddels ben ik al drie maanden die-hard en met onwijs veel plezier aan het bloggen voor jullie! Als kleine dankjewel en eerbetoon aan jou als lezer wil ik je vandaag de mogelijkheid bieden jouw blog eens flink in het zonnetje te zetten! Vandaag is je kans om je blog flink te promoten!

Photobucket
In de comments mag je het webadres en een korte omschrijving van je blog achterlaten, zodat zowel ik als de andere bezoekers eens gezellig kunnen komen neuzen op jouw site! Jullie zouden het misschien niet geloven, maar ik bekijk van iedereen - die een reactie achterlaat - de blog. Ik vind het hartstikke leuk om jullie beter te leren kennen en te zien waar jullie je mee bezig houden. Daarom zijn ook alle soorten blogs welkom. Van nagellak, tot koken, van auto’s tot architectuur, alle reclame is vandaag goedgekeurd. Dus ladies – and gentlemen, mochten jullie er zijn – spam your blog!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio