The Summer Series: FOTD: Summery pinkish lips

maandag 30 mei 2011

Photobucket
Bij het zien van de eerste zonnestralen krullen mijn mondhoeken direct omhoog. Wat hou ik van zomerse temperaturen, een bezoek aan het strand, de lange vakantie en de mode die de zomer met zich mee brengt. Terwijl ik in de winter verwoed zoek naar zoveel mogelijk lagen om aan te trekken om de kou te trotseren, is in de zomer mijn beste vriendin. Niet alleen is de kleding veel goedkoper én leuker, kleurrijker, korter, vrolijker, ook mag de kleur op mijn gezicht weer! Dat heeft iedereen geweten, mijn bright lips trotseerden de zonnige wereld.

Photobucket
Wat je nodig hebt voor mijn look? Een grote glimlach, weinig make-up, een kleine dosis aan creativiteit en zelfvertrouwen. Ik begon met het aanbrengen van Goodbye Make-up van Bebe, een soort hydraterende getinte dagcrème, waar jullie zeker meer over horen. In de zomer vind ik dat alle vrouwen zonder foundation kunnen, je huid wordt er niet mooier op als je hem bedekt met een laag make-up! Geniet lekker van de zon, krijg een bruin natuurlijk tintje en vervang je foundation door een fijne dagcrème of een licht poeder. Daarna heb ik mijn gezicht geshaped met MAC’s Solar Riche en Sleek Rose Gold als blush gebruikt. Om de punten van mijn gezicht waarop het licht valt te benadrukken heb ik de Physicians Formula highlighter gebruikt. Voor mijn ogen – die ik zwart tightlinede - heb ik de groene, bruine en gouden kleur uit het Catrice quattro gebruikt. Als mascara heb ik The one by one van Maybelline gebruikt. Voor mijn lippen wilde ik een felroze kleur creëren, die ik heb gemaakt door een rode Catrice lipstick te mixen met een koraalkleurige Maybelline Lipstick en het geheel te laten glimmen met een Lip Jam in de kleur 104.

Photobucket
Producten die ik gebruikt heb:

Photobucket
Voor een zomerse look heb je helemaal niet veel nodig, met een goed humeur ben je al goed op weg! Een fijne getinte dagcreme, een mooie bronzer of blusher, een beetje oogschaduw en mascara en een kleurtje op je lippen and you’re ready to go. Ik hoop dat jullie de look na maken en nieuwsgierig zijn naar de gebruikte producten – reviews staan op de planning! Om af te sluiten een lekker, ranzige – noem het maar artistieke – foto van mijn roze mond die jullie dikke kussen brengt omdat jullie de liefste volgers zijn! 
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio