The Summer Series: Transitions brillenglazen

zondag 29 mei 2011

Photobucket
In alle bedrijvigheid om je lichaam in de beste orde te herstellen, zou je ze bijna vergeten: Je dierbare ogen. Je huid smeer je in met een zonnecrème, maar je ogen vergeet je al snel bij het zien van de eerste zonnestralen. Om je ogen ook in de zomer te beschermen tegen UV-straling zijn er nu de Transitions meekleurende brillenglazen. Deze brillenglazen zijn zowel bedoeld voor binnenshuis als buitenshuis en passen zich aan de omgeving waarin je je bevindt aan.  De brillenglazen veranderen aan de hand van de hoeveelheid licht waaraan je ogen blootgesteld worden, waardoor je ogen goed beschermd zijn en jij onbezorgd kunt genieten van de lente- en zomerzon!

Photobucket
Klinkt allemaal hartstikke fijn, maar ik hoor jullie denken: ‘Hm, dat is vast een onmodieuze bril die bij mijn grootmoeder in de smaak zou vallen.’ Fout gedacht, de Transitions brillenglazen passen in de meeste montuurwerken en stijlen, waardoor de bril op je neus zo modieus en hip is als jij zelf wil. De kleur van de brilglazen is binnen en ’s nachts transparant, zoals normaal, helder brillenglas, maar kleurt donkerder – denk aan een zonnebril – buitenshuis. Bij het donkerdere glas wordt 100% van de schakelijke UVB en UVA straling geblokkeerd. Sounds good, doesn’t it?
Photobucket
Op de site van Transitions kun je terecht voor de verkoopadressen. Met de slogan ‘Zorgen voor goed zicht’ profileert Transitions zich in de wereld van de fotochromische brillenglazen. Met deze brilglazen hoef je niet langer meerdere brillen mee te nemen en kom je met beschermde ogen de zomer door. Persoonlijk vind ik deze glazen vooral een aanwinst voor mensen die zich veel in de buitenlucht begeven en voor mensen die veel tijd achter het stuur vertoeven. We hebben maar één paar ogen en daar mogen we zuinig op zijn.
Photobucket
 Ik ben benieuwd wat jullie van het idee achter deze glazen vinden en of jullie ze wellicht gaan aanschaffen.

1 comments:

Peggy Timmermans Visagie zei

Ik vind het sowieso erg belangrijk om je ogen goed de beschermen. Lijkt me wel een goede uitvinding.

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio