Tag: My Handwriting

zondag 15 mei 2011

Photobucket
Mijn handschrift, mijn basisschoolleraar had me erom willen vermoorden/ophangen/achter het behang willen plakken – noem maar op die moordlustige suggesties. Terwijl een mooi handschrift – in zijn ogen – aan elkaar geschreven, smal, sierlijk en naar rechts hellend was, helde het mijne de geheel andere kant op of was het kaarsrecht en bestond het uit bolle letters die na drie zinnen een pagina in beslag namen. Niet voor niets ontving ik voor netjes schrijven altijd maar een zielige voldoende. Nu de handwriting tag overal opduikt, ontkom ook ik er niet aan en gooi ik mijn – door mijn basisschoolleraar gehate handschrift – zomaar op het wereldwijde web!

Photobucket
Bij de My Handwriting Tag mag je aan de hand van acht vragen laten zien hoe jij nu precies schrijft! Erg leuk natuurlijk, want hoewel jullie mijn virtuele letters lezen kunnen jullie nu ook eens zien hoe de kladversies van mijn artikels eruit zien. Daarbij vind ik het fijn dat jullie mij – en ik jullie – steeds beter leer kennen. Ik wil graag vasthouden aan een blog waar lezer en eigenaresse op hetzelfde niveau staan en zich voor elkaar interesseren!

1. What’s your name/your blogger name?
2. What’s your blog’s name/URL?

3. Write “The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

4. Favorite quote?

5. Your favorite song?

6. Your favorite band/singers?
7. Anything else you want to say?
8. Tag three to five other people.

Photobucket

That’s it, my handwriting. Helemaal niet speciaal of haat opwekkend toch? 
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio