Tag: Wat zit er in?

dinsdag 24 mei 2011

Photobucket
Tags, i love them! Je leert bloggers er beter door kennen en het is een en al gezelligheid om ze te verspreiden. De meest bekende tags heb ik inmiddels voor jullie ingevuld, maar gelukkig kwam ik op Cherry Charlie een wel hele grappige en originele – voor mij onbekende – tag tegen. Deze tag is all about your trash! Wat zit er in je broekzakken, je tas, de koelkast? En wat ligt er nu daadwerkelijk op je bed of slingert er rond op de vloer?

Wat zit er nu in…

Je broekzakken: Het bioscoopkaartje van Cineplex in Aken, waar ik Kokowäah heb gekeken. Ontzettend leuke, lieve, ontroerende en humoristische film! O, en vijftig cent die ik net in huis heb gevonden.
Photobucket

Je jaszakken: Niks, helemaal niks! Ik heb een leren jasje zonder jaszakken.

Je tas die je het laatst hebt gebruikt: Mijn Anna Sui portemonnee, fotocamera in hoesje met mijn TBS klantenkaart en visitekaartjes,  papieren zakdoekjes, paspoort, Rosebud Salve, MAC Cyndi Lauper lipstick, Frans examenteksten, Nivea Deodorant, Kruivatbonnetje, Rekening van studiebegeleiding, Smint, Zonnebril, Ipod, sleutelbos, plattegrond van Parijs, Catrice Absolute Moisture Lipstick in Gentle Nude en Gosh Soft and Shine Lipbalm in Scarlet.

Je mond: Niks, net een dropje gegeten.

De koektrommel: Wij hebben thuis geen koektrommel, alleen als er bezoek komt worden de koekjes uit de kast gehaald en op een schaal gelegd.

Photobucket
De snoeptrommel: We hebben een grote kast vol met snoep, veel beter dan een trommel!

De koelkast: Veel te veel om op te noemen – we hebben drie koelkasten thuis – en daarbij weet mijn moeder deze vraag beter te beantwoorden. De producten die voor mij van belang zijn: Activia yoghurt, yoghurtdrink, aardbeitjes en een fles koud water.

Cd speler: De oudste cd van Maria Mena, die blijft mooi!

Dvd speler: A walk to remember.

Wat ligt er nu op…

Photobucket
Het bureau: Erg veel, eindexamenstress zorgt voor een chaotisch, ongeorganiseerd en vol bureau! Een Blond Amsterdam bak voor alle belangrijke documenten, een geurbrander met Cookies geur erin, Hema massageolie, engeltjes – die me hopelijk helpen, een gestipte mok vol met pennen, mijn etui, een memobord vol foto’s, kaartjes en magneten, mijn perforator, kaarsen, spaarvarken, gum, kaarten, computer, laptop, Ricci Ricci dancing Ribbon, twee porseleinen beertjes van Royal Boch, een ijsbeerknuffel, een schelp gevuld met sieraden, een lampje, cadeaubon van Center Parcs, Essence Nail Polish Remover Pen, een origami zwaantje, bestelde sieraden van Ydeltuyt, agenda, bakje met nagelproducten heel veel boeken, examenbundels, samenvattingen en aantekingenblokken!

De salontafel: Gelukkig bezit ik deze niet, dan kon ik nog meer troep kwijt!

De vensterbank: Een stapel tijdschriften, vooral Glamour’s, een klok, een fotolijstje met een foto van mij en Sebas en een van vroeger met mijn broertje, een kookboek voor allemaal chocoladegerechten, mijn wimperkruller, wenkbrauwpotlood, borstel, cupcakekaarsjes en een pincet.
Photobucket
Het bed: Net gewassen beddengoed, de knuffels die mijn kamer opfleuren en de hoodie die ik net uitgegooid heb!

Het nachtkastje: Mijn radio van Grundig, een pinguïnpoppetje, een onderzetter, twee engeltjes, de radio-afstandsbediening, tv-afstandsbediening, mijn Ray Ban bril en de huistelefoon.

Het aanrecht: Geen idee, de poetsvrouw is net het huis aan het schoonmaken, dus ik neem aan dat dit er hartstikke netjes bij ligt.

Photobucket
De grond: Mijn laptoptas, vier paar sandaaltjes, een doos met fotolijstjes, een bord met kaarsen, zes handtassen, mijn computer, een tasje van Sephora, mijn glitterpumps en een paar opladers.

De stoelen: Ik heb enkel een bureaustoel in mijn slaapkamer, daar zit ik nu op en daarop ligt een paars Ikea-kussentje.

De bank: Mijn bed is bank en bed in één.

De wastafel: Deze is op de badkamer en wordt gebruikt door vijf mensen – pappa, mamma, broertje, zusje en ik – dus om nu al die producten op te noemen, dat bespaar ik jullie liever!


Als mijn hoofd een chaos is, is de mijn omgeving dat ook! Na mijn examens ga ik lekker mijn kamer uitmesten en hopelijk alle rondslingerende schoolboeken met trots retourneren aan het boekenfonds! Ik tag AlyssaHelena en Aranka, have fun met het invullen girls! 

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio