Unboxing video: Eyeko bestelling

dinsdag 31 mei 2011


Nu ik alweer een tijdje Eyeko ambassador ben, werd het hoog tijd om te ontdekken of de producten fijn waren. Net op het moment dat ik aan het kiezen was welke producten ik wilde testen, ontving ik een mailtje van Eyeko. Als ik nu bestelde, als ambassador, ontving ik een nagellak naar keuze bij mijn bestelling. Die aanbieding zou niet aan mijn neus voorbij gaan! Ik bestelde de Eyeko Extra Glow en de Bronzing Cream, de nagellak naar keuze werd Chi Chi en als verrassing zat er nog een lipgloss in de kleur Mayfair bij. In de video pak ik samen met jullie het pakje uit, laat ik de producten mét swatches zien en vertel ik er meer over.

Photobucket

Na het zien van het filmpje is het duidelijk, ik ben zeker niet teleurgesteld door de producten. Het is even zoeken naar de manier waarop ze voor mij het beste werken, wat de crèmes betreft, maar voor een laag bedrag heb je twee fijne crèmes waar je een heleboel kanten mee op kan. De nagellak en de lipgloss zijn ook zeker niet van slechte kwaliteit en gebruik ik graag. Als je ook bij Eyeko wilt bestellen, kun je dat doen met mijn ambassadorcode E14546 en ontvang je er een free gift bij, beter kan het niet. Mochten jullie reviews willen zien, NOTD’s, FOTD’s, roep maar! Alle suggesties en ideeën zijn welkom!

1 comments:

Maris zei

Ik had net een reactie geplaatst, zie ik nu dat je Intense Debate verdwenen is bij al je artikels... ik denk, ik meld het even! <3
xxx

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio