Video: Mijn Stash Mei 2011

vrijdag 27 mei 2011


Ik heb jullie lekker lang in spanning gehouden, maar nu is het eindelijk zo ver: Jullie mogen mijn stash uitgebreid bekijken in een filmpje! Mijn stash is te omschrijven in een paar woorden: Klein maar fijn, budget en ik ken elk product dat er in te vinden is. Ik vind het namelijk fijn om alle producten die ik heb ook daadwerkelijk te gebruiken en zou het zonde vinden als een mooi product ligt te verstoffen. In het filmpje laat ik je zien hoe ik mijn heb ingedeeld, welk product mijn hart heeft gestolen, welke kwastenset ik gebruik, welke nagellakjes niet meer in het doosje passen en welke paletten ik bezit.
Photobucket
Dit vind ik persoonlijk een hele mooie stash, georganiseerd, niet te groot, mooi ingedeeld.
Mijn stash bestaat dus vooral uit budgetproducten. Er zijn wel een paar MAC producten te vinden en er komt ook een Chanel blush voorbij, maar deze producten koop ik vrijwel altijd ‘tweedehands’. Dat betekent dat ik ze overkoop via fora over blogsales. Geldbesparend en vaak zijn deze producten in hele goede staat voor minder geld. Waarom zo lowbudget? Nu ja, simpelweg omdat ik een student ben met een klein bijbaantje dat niet zo heel goed verdiend en ik ook graag geld uitgeef aan een avondje bioscoop en een grote beker popcorn met mijn vriend. Naast beautylover houd ik ook van kleren shoppen en besteed ik graag geld aan een dagje uit.
Photobucket
Toekomstdroom om als een soort Audrey Hepburn met parelketting red lipstick aan te brengen.
Mijn make-upla is gewoonweg te vinden in mijn kledingkast, boven een la met lingerie en panty’s en een la met pyjama’s. Zo hoef ik geen nieuwe kast aan te schaffen – nu nog niet – waar ik geen ruimte voor heb en kan ik mijn make-up mooi afstemmen op mijn kleding. Twee vliegen in een klap noemt men dat!

Als er vragen zijn over een bepaald product dat langskwam in het filmpje, over mijn kastindeling, mijn kwasten, mijn blushverslaving of verzin het zo gek nog niet, stel ze gerust! Wil je graag een review zien van een specifiek product, vertel dit me dan in de comments, dan maak ik van jouw droom werkelijkheid! Mijn stash is nog lang niet compleet en gelukkig is er nog genoeg ruimte om te groeien, ik hoop dat jullie het filmpje leuk vonden.

1 comments:

jlovesbeauty zei

Heel erg leuk filmpje en mooie stash!!

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio