De winnares van de Sigma E25 Blending Brush is…

donderdag 16 juni 2011

Photobucket
Ik wil jullie niet langer in spanning houden, jullie hebben lang genoeg gewacht! Het is tijd om de winnares van de Sigma Blending Brush op reisformaat bekend te maken. Voor de winactie moesten jullie een zomerse outfit in collagevorm voor mij maken, me volgen met Bloglovin of Google Friend Connect en over de winactie tweeten. De opkomst was niet al te groot, maar dat maakt de uitreiking van de prijs alleen maar leuker, nu ga ik jullie namelijk alle collages tonen. Dan kunnen jullie mee genieten van al het werk dat ze meiden in de collages gestopt hebben. Genoeg gepraat, ik ga jullie de collage tonen van de winnares! Benieuwd of jij gewonnen hebt, lees dan snel verder!

Photobucket
Herken je je collage al, lieve Kelly? Jij hebt gewonnen! Van harte gefeliciteerd! Van alle outfits die voor em samengesteld waren, zou ik de jouwe meteen willen hebben. De basiskleur die je gebruik hebt, poederroze, is een van de kleuren die ik maar blijf kopen. Ik ben gek op Parijs, draag graag blazers, loop in de zomer het liefst op slippers, heb altijd een grote tas bij me en ik vind de make-up van NARS ge-wel-dig! Maar wat de doorslag gaf om jou tot winnaar te benoemen? Het haar! Het fantastische haar! Een strik namelijk! Als je me langer volgt, weet je dat ik geen dag het huis uit ga zonder een strik op mijn outfit, ik ben gewoon verslaafd aan strikjes. Het eerste wat mijn vriend dan ook zei, bij het zien van Kelly's collage: 'Dat haar, Joyce! Die kent je goed!' Bij deze dus, van harte harte harte gefeliciteerd lieve Kelly! Wil je zo lief zijn om je adresgegevens naar prettybrilliant@hotmail.com te mailen? Dan stuurt Sigma de kwast zo snel mogelijk naar je op!

Graag laat ik jullie de collages van de andere dames ook nog zien, want ik wil Kelly, Maris, Jessica en Lindsay hartelijk bedanken voor hun deelname en de mooie outfits! Klik eens op de namen van deze dames, want hun blogs zijn zeker de moeite waard!

Photobucket
Jessica's collage
Photobucket
Lindsay's  collage
Photobucket
Maris' collage
Photobucket
Kelly's outfit
Allemaal hartstikke bedankt voor jullie deelnames en enthousiasme! Hopelijk kan ik snel weer een winactie organiseren op Pretty Brilliant, maar nu ga ik eerst heel hard duimen en hopen dat ik geslaagd ben!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio