FOTD & OOTD: Grab the greens and purples!

dinsdag 28 juni 2011


Zaterdag is mijn ultieme make-up dag. Eerst lang uitslapen, een uitgebreide douche nemen, lekker ontbijten met het gezin en dan los gaan met make-up. Zo deed ik dat ook afgelopen zaterdag, lees: het regende zo hard dat er sowieso niks anders op zat. Mijn bed lag bezaaid met kwasten, poeders, oogschaduws en meer. Mijn nieuwe Urban Decay Shadow Pony Palette bleef mijn naam maar roepen en ik kon het simpelweg niet laten. Het leek me leuk om het resultaat te delen in een filmpje! Veel duidelijker dan foto's, ik kan me lekker gek bewegen en jullie kunnen meezingen met het geweldige Oh Oh Oh Oh Valentino! Enjoy ladies!


En oh, laat je niet afschrikken door mijn warme kleding. Vandaag zijn jullie allemaal verplicht het huis te verlaten in hotpants, mini-rok, jurk of andere zomerse kledingstukken. Geniet van jullie zonnige dinsdag en klaag niet te veel over de hitte, voor je het weet regent het weer en dan is het huilen met de pet op. Beter een zonnetje aan de lucht, dan tien regendruppels op je kop.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio