Mijn favoriete Youtube-filmpjes van dit moment

dinsdag 7 juni 2011


Youtube, een geweldig  medium waar miljarden mensen dagelijks langskomen, een community van beelden. Uren kan ik me amuseren met het bekijken van funniest homevideo’s, what’s in my bag movies, make-up tutorials, live optredens, gefilmde creatieve uitspattingen, flashmobs en ga zo maar door. Youtube is als oorlog: Beginnen is makkelijk, maar stoppen haast onmogelijk.  Graag deel ik vandaag mijn favoriete filmpjes van dit moment met jullie, enjoy!Adele, powervrouw, voorbeeld, groot zangeres, vrouw met ballen. Niet alleen hou ik van haar mooi gezette winged liner en prachtige nepwimpers, haar zelfvertrouwen, Briste humor en haar dijk van een stem hebben jaren geleden mijn hart veroverd. Bij het zien van dit filmpje krijg ik elke keer weer kippenvel, Adele weet haar muziek te leven, te voelen en over te dragen alsof het een dierbaar cadeau is, een cadeautje dat je voor altijd wil bewaren.


Een prachtige, sexy, maar toch draagbare make-up look door de mooie MissJessicaHarlow. Ik kwam op deze tutorial terecht via Beautygloss en wacht nog steeds op een mooie gelegenheid om mijn paletten uit de kast te slepen en mezelf te veranderen met een sexy date make-up. Idee idee! Morgen is mijn eindejaarsgala!

Muziek is voor mij iets heel groots wat je zo dicht mogelijk bij jezelf moet houden. Een goed nummer sluit ik in mijn hart, de tekst moet me weten te vangen en een verhaal vertellen. Zo ben ik helemaal geen hiphopper of  R&B'er, maar deze vertolking van Pink's Perfect wil ik jullie gewoon niet onthouden. Mannen die de muziek voelen, leven en mij zeker een verhaal vertellen. You are perfect to me!


Trouwen, mijn kleine- en grote meisjesdroom. Uren kan ik kijken naar romantische huwelijksaanzoeken, trouwjurken, mannen die hun liefde verklaren en zich nerveus in een pak hijsen. Dit filmpje getuigt in mijn ogen van pure liefde, respect, creativiteit, lef en doorzettingsvermogen. Het meisje blijft zo rustig zitten in de bioscoop, ik zou al lang in tranen uitgebarsten zijn en 'yes! yes! yes' schreeuwen.

Zo, ik heb weer een grote glimlach op mijn gezicht van alle talentvolle, liefdevolle mensen die op aarde te vinden zijn! Ik hoop dat jullie genoten hebben van mijn favorites van dit moment, natuurlijk zijn er nog zoveel meer, maar ik vind dat je voor bepaalde dingen echt moet gaan zitten en de tijd voor moet nemen. Je lievelingsboek lees je ook niet met drie andere boeken opengeslagen!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio