Mijn galalook! Vleeskeuring gewenst!

woensdag 8 juni 2011


Mijn trouwe volgers op Twitter weten het al langer: Vandaag is mijn eindejaarsgala! Na zes jaar lang knokken, is het vanavond tijd voor een feestje! Op mijn Twitter konden jullie lezen dat ik op galajacht ging, knutselde met krulspelden, mijn tante proefkapsels maakte en ik maar niet kon kiezen tussen de drie jurken die ik gekocht heb. Inmiddels ben ik eruit welke jurk het gaat worden, dat ik mijn haar gekruld wil en de make-up zit er ook al op. Tijd om jullie te laten keuren!


Photobucket
Galamake-up en haar net snel gedaan! What do you think?


Photobucket
En met een glimlach natuurlijk!

Photobucket
Still uit het filmpje
Photobucket
En voor de liefhebbers: Met de pony naar achteren of niet?

Laat me vooral weten wat jullie van mijn look - én van mijn jurk - vinden! Wat mag er anders? Moet ik mijn eyeliner winged maken? Waar moet ik met mijn pony naartoe? Moet mijn haar omhoog of zijn deze speelse krullen goedgekeurd? Ik sta open voor jullie meningen. Mocht je vandaag mijn galavoorbereidingen nog willen volgen en vannacht horen hoe het was, volg me dan vooral op Twitter: www.twitter.com/JoyceNafzger

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio