Mijn twitpic’s deel 3

vrijdag 10 juni 2011

Photobucket

Zowel deel 1 als deel 2 waren een succes. Een kleine sneakpeek in mijn leven, een overzicht van mijn aankopen, make-uplooks, grapjes en bezigheden. Hey Joyce, where are you talking about? Twitpic’s dames en heren. Mijn twitpic’s wel te verstaan, dit is alweer de derde editie van een klein overzicht van mijn twitpic’s van de afgelopen tijd, enjoy!

Mijn twitternaam is JoyceNafzger. Wil je dus weten waar ik me dagelijks mee bezig houd? Follow me at www.twitter.com/JoyceNafzger Vind ik niet alleen hartstikke gezellig, maar ik vind het ook heerlijk om te ontdekken wie jullie zijn. Mijn twitter gebruik ik voornamelijk om op de hoogte te blijven van nieuwtjes, roddels, mijn vriendinnen, mede-bloggers en voor het loslaten van frustaties, gedachten, vragen, mooie zinnen en natuurlijk het plaatsen van twitpic’s. Want twitpic’s, die zijn pas echt leuk!
Photobucket
Having fun today, even though i'm doing math!
Photobucket
Strapless dress day!
Photobucket
Mijn tas uit Hongkong is er! :D
Photobucket
Succes briefje van mamsie! #howsweet
Photobucket
Photobucket
Be jealous! Love my new YSL Lipstick, so lovely!
Photobucket
And we have a winner! New chino :D
Photobucket
Rosy look today! <3
Photobucket
Smoking red lips!
Photobucket
New earrings, thanks for the great service @ydeltuyt
Photobucket
En deze, nu zijn mijn oren weer lenteproof!
Photobucket
Voor de liefhebbers: Mijn mooie visitekaartjes!
Photobucket
Brusselse lollipop :D
Photobucket
Disappointed. Dít ding zat in mijn Kinder-ei. Geen bouwpakket. Niks. #huilenmetdepetop

Dikke knuffels naar jullie toe, Joyce! 
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio