Mijn weekendje-weg toilettas

vrijdag 24 juni 2011


Een weekendje weg is natuurlijk heerlijk! Het enige probleem waar ik altijd tegen aan loop: 'Wat neem ik mee?' Een koffer inpakken is nog tot daar aan toe - ik neem gewoon alles mee, van korte broeken tot dikke truien, je weet maar nooit en in een koffer heb je toch ruimte zat - maar het vullen van een toilettas vind ik altijd een stapje moeilijker. Twee weken geleden vergezelde ik mijn golfende vriend naar het NK in Groningen - ja, Groningen, dat is voor ons vier uur rijden! - om hem drie dagen te supporten. Als beautyblogger ga je natuurlijk niet zonder goed gevulde toilettas op reis en daarom leek het me leuk te filmen wat ik nu allemaal meegezeuld heb op mijn weekendje weg.

Ik neem, als ik weg ga, vooral de producten mee waarvan ik zeker weet dat ik ze veel en graag gebruik. Zo zal ik nooit een dagcrème, die ik thuis ook niet gebruik, in mijn toilettas stoppen voor onderweg. Dat is dan ook mijn gouden tip voor inpakken: Neem alleen de spullen, producten, kleding mee, waarvan je zeker weet dat je ze zult gebruiken en die je thuis ook gebruikt of draagt. Ik ben erg benieuwd hoe jullie toilettas eruit ziet als jullie een weekendje weg gaan? Vertel ons in de comments wat jij zoal meezeult!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio