Mini-Holiday: Weekend Centerparcs

vrijdag 3 juni 2011

Photobucket
Geloof het of niet, rond Kerst heb ik samen met mijn vriend een prijsvraag bij de friture – in het Limburgs beter bekend als ‘frietenboet’ - gewonnen. De vraag betrof het aantal kilo frites dat de Big Snack fritures in Nederland de afgelopen 12,5 jaar gebakken hadden. Met een kleine rekensom en een grote gok leverden we ons antwoord in – mijn vriend woont tegenover de friture – en totaal onverwacht kregen we even later bericht: We hadden gewonnen! De prijzen liepen uit een van een pannenset tot een cadeaubon, maar wij, wij hadden een weekend of een midweek Centerparcs voor 2, 4 of 6 personen gewonnen. Zoiets laat je natuurlijk niet aan je neus voorbij gaan. Op het moment dat jullie dit lezen, zijn mijn koffers gepakt en weten jullie dat ik vandaag nog zal vertrekken naar Centerparcs Eifel, dichtbij Koblenz.

Photobucket
Het boeken bij Centerparcs was nog even een zware onderneming. De cadeaubon mocht namelijk niet gebruikt worden in vakantieperiodes en op feestdagen en er moest geboekt worden voor 31 mei. Na drie keer bellen, zonder resultaat, omdat elke mogelijke datum een feestdag bleek te zijn, kwam mijn vader gelukkig met een geniaal idee. Nog eens bellen – tel maar op, 0,50 cent per minuut en in totaal 6x gebeld – en proberen te boeken in België of Duitsland. Gelukkig maar, it worked!
Photobucket
Nu zou je denken dat het boeken het enige probleem was. Deze week belde ik op om te vragen of ze de cadeaubon ontvangen hadden en de boeking in orde was, werd me verteld dat er nog een rekening open stond van € 130, shock! Rekening gecontroleerd op Centerparcs, bleek dat er geboekt was voor 4 personen. Weer gebeld om dit om te zetten naar 2 personen, weer 12 minuten moeten wachten tot ik iemand aan de lijn kreeg. Kosten verlaagd naar € 85. Opnieuw de rekening gecheckt en extra’s ontdekt waar ik helemaal niet om gevraagd had. Annuleringsverzekering, handdoeken, the whole package. Mijn vader besloot maar eens zelf te bellen, yes alweer, en na Centerparcs weer 20 minuten bellend gesponsord te hebben, was het eindelijk geregeld. Eindbedrag: € 18.50, tja je moet er iets voor over hebben.

Photobucket
Het park ligt precies 2 uurtjes rijden van mijn thuisbasis vandaan en ik zal vanmiddag samen met mijn vriend ernaartoe vertrekken. Op de planning staat: Lekker relaxen, de Nürnburgring - een racecircuit - en het vulkaangebied bekijken, Koblenz bezoeken, beetje winkelen, gezellig koken, zwemmen en genieten van elkaar. Dat mag wel na maanden examenvoorbereiding, schoolstress en vele golfwedstrijden waardoor ik hem veel te weinig zag. Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend, het wordt in ieder geval mooi weer, dus nadat je dit gelezen hebt, móét je naar buiten en genieten! Pak een terrasje, een glas koude ice tea en klets lekker bij met je vriendinnen!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio