Question and Answer

maandag 27 juni 2011


Wat voor mij op de absolute nummer één staat betreft mijn site, is dat zowel jullie, als ik het leuk vinden om hier te komen. Dat jullie je thuis voelen, jullie eerlijke mening achter durven te laten en dat jullie je vertrouwd voelen met mijn schrijfstijl en mij als persoon. Dat is dan ook de reden, dat ik elke dag op al jullie comments reageer, zoveel mogelijk van mijzelf op de site laat doorschemeren en ik steeds meer filmpjes probeer op te nemen. Er was nog een ding dat mistte! Een ongegeneerde, explosieve vragenronde! Dus lieve dames, laat je gaan en al je brandende vragen aan me!


Wil je meer weten over mijn vriend? Vraag je je al weken af wat ik zou doen met een miljoen? Wat mijn lievelingseten is? Waarvoor je me het ’s nachts mag wakker maken? Wat de mooiste reis was die ik ooit heb gemaakt? Wie mijn beste vriendinnen zijn en of ze op Pretty Brilliant langskomen? Wat mijn lievelingsbloemen zijn? Wat mijn grootste angst is? Bedenk het zo gek nog niet, je mag me álles vragen. En ik? Ik ga álles beantwoorden!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio