Review: Collistar Nero Lurex

woensdag 15 juni 2011

Photobucket
Op het moment dat jullie dit lezen is het alweer voorbij, maar momenteel ben ik me nog aan het verheugen om naar het Pinkpop festival te gaan. Pinkpop is een jaarlijks, drie-daags pop/rock festival dat telkens tijdens Pinksteren in Landgraaf gehouden wordt.

Naast het 'festival- outfit dilemma' wilde ik ook mijn nagels festival- proof maken. En na alle lieflijke roze-kleuren van de afgelopen tijd besloot ik, met het 'rock' gedeelte van Pinkpop in mijn achterhoofd voor zwart te gaan en lakte mijn nagels met Collistar – Nero lurex.

Photobucket
Veel mensen vinden zwart te drastisch, ik ben echter een fan van donkerkleurige en daarmee ook zwarte nagellakjes. Wat Nero lurex bijzonder maakt zijn de glittertjes in de lak. Op de foto lijken de glitters misschien gewoon zilver, maar als het licht erop valt, zie ik werkelijk alle kleuren glitter!

Het flesje is prachtig, het ziet er stijlvol en luxueus uit. Het kwastje is vol en lang, prima dus. De nagellak beloofd snel te drogen en lang te blijven zitten. Daarnaast is de nagellak tevens een versterker voor je nagels.

De nagellak is volledig dekkend na 2 laagjes. De structuur van de lak op je nagels is erg ongelijk door de glittertjes. Als je houdt van gladde nagels heb je zeker wel 2 laagjes topcoat nodig. Als je een ongelijk oppervlak niet zo erg vindt, heb je qua glans niet per sé een topcoat nodig, de lak glanst van zichzelf al prachtig.

Photobucket
Wat ik jammer vind is dat als ik naar het flesje kijk ik ontelbaar veel glitters zie. Op je nagels is dit echter veel minder. In fel daglicht is het wel te zien, maar bij gewoon kamerlicht of bewolking vallen de glitters eigenlijk in het niet.

Qua beloftes moet ik zeggen dat Collistar zich aan zijn woord houdt. De lak droogt erg snel, lakt makkelijk en blijft 4 dagen zitten zonder chippen. De lak is in de zon echt prachtig, maar zonder fel licht is hij niet bijzonderder dan een simpel zwart lakje. Voor de prijs, die om en nabij de €16,- ligt, zou ik hem niet opnieuw kopen maar op zoek gaan naar een leuke dupe.

Wat vinden jullie van zwart gelakte nagels?

Liefs, Chantalle
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio