Review: Diamond Cosmetics Wrap Me Up In

zondag 26 juni 2011

Rode nagellak: Tijdloos, sexy en onweerstaanbaar. Mits, de nagellak mooi gelakt en op de goede manier gedragen wordt. Rode kledingsstukken zijn in mijn kledingskast onvindbaar, maar in mijn nagellakstash vind je deze killerkleur des te meer. Ten slotte wil toch iedereen nagels waarvoor mannen bij de bosjes kwijlend neer vallen? Diamond Cosmetics heeft een lakje, dat ons op onze veroveringstocht zal helpen. Wrap Me Up In is de naam van deze mannenverslindende, brandweerwagenrode redder.

De nagellakken van Diamond Cosmetics zijn verkrijgbaar op www.boozyshop.nl. Een Nederlandse webshop met een groot assortiment aan make-up, kwasten, verzorgingsproducten en accessoires. Eerder reviewde Chantalle al een Diamond Cosmetics nagellak, verkregen bij Boozy Shop, in de kleur Mauve. Zij was hier erg over te spreken! Niet alleen omdat de kleur zo mooi was, ook omdat het lakje 4 dagen chipvrij bleef zitten, de nagellak fijn van structuur was, na twee lagen dekte en verkrijgbaar was voor de mooie prijs van € 3,95. Van zo’n review kun je alleen maar enthousiast worden en ik was dan ook als een kind zo blij toen ik van Boozyshop en Diamond Cosmetics een lakje mocht testen.

Wrap Me Up In is een typische brandweerwagen – of wel tomatenrode – kleur, voor de echte classic beauty’s en waaghalzen onder ons. Nepwimpers, smokey eyes, kanten jurkje, felrode nagels en je bent ervan verzekerd dat je geen meter meer vooruit komt, omdat heel mannelijk Nederland aan je benen hangt en jij ze achter je aan moet slepen. Niet alleen de kleur van deze nagellak is to die for, ook de Diamond Cosmetics formule is ontzettend fijn. Een nagellak die na één laagje goed dekt, een dun en precies kwastje heeft, zonder topcoat drie dagen chipvrij blijft zitten, snel droogt en er simpelweg prachtig uitziet door zijn natuurlijke shine, wat wil ik nog meer?

Ik kan je vertellen wat ik nog meer wil: Meer kleurtjes van Diamond Cosmetics!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio