Review: Essence You Rock Love, Peace and Purple

zondag 5 juni 2011

Photobucket
Kunnen jullie je de review van Chanel Paradoxal door Chantalle nog herinneren? Ik zat te kwijlen bij het kijken naar haar bijzonder paars gelakte nagels! De kleur was zo mooi, diep paars met een shimmer en een grijzige gloed eroverheen. If I was a rich girl, dan had ik het wel geweten, ik zou en moest de nagellak hebben! Echter is een Chanelletje echt way boven mijn budget, zeker omdat ik niet zo’n nagellakverslaafde ben.  Toen er in blogland opeens het nieuwtje rondging dat er een dupe was gevonden voor deze beauty was het mijn lucky day! Love, Peace and Purple uit de Essence You Rock collectie had to be mine!

Photobucket

Eerder konden jullie op Pretty Brilliant al de reviews van twee andere lakjes uit de You Rock collectie lezen, waar ik heel erg tevreden over was. Goede dekking, makkelijk om te lakken, leuke vormgeving en hele mooie kleurtjes! Daar zat het dus sowieso wel goed mee. Met andere woorden: Er was niets, maar dan ook echt helemaal niets dat me ervan kon weerhouden Love, Peace and Purple aan te schaffen. Daarbij was het wel heel duidelijk – na het lezen van alle dupe-artikels – dat Paradoxal een tweelingzus had. Thank you Essence, you’re the best, nog nooit was ik een na-aper zo dankbaar!
Photobucket
Volgens mij is het best wel duidelijk: Love, Peace and Purple is de perfecte dupe van Chanel en een droom voor mensen met een lager budget, like me! Met twee laagjes dekt mijn nieuwe beste vriendin en blijft daarna zeker drie daagjes mooi zitten. Het ultiem luxegevoel voor budgetjagers!
Photobucket
De nagellakjes kosten € 1,49 per stuk en zijn verkrijgbaar in vijf kleuren. De You Rock collectie ligt in mei en juni in de Essence schappen en is een Limited Edition. Kijk hier voor de volledige collectie met prijzen.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio