Review: H&M Sophisticated Susanna

woensdag 1 juni 2011

Photobucket
Eens in de zoveel tijd bekijk ik mijn stash weer eens even grondig omdat er altijd wel een aantal lakjes zijn die ik nooit gebruik en dus liever aan een vriendin geef. Het is zelfs wel eens voorgekomen dat ik erachter kwam dat ik een lakje dubbel had. Verder zijn er altijd een aantal die wel wat nagellakverdunner kunnen gebruiken of zelfs zo opgedroogd zijn dat ik ze weg moet gooien.

Toevallig kwam ik laatst het lakje 'Sophisticated Susanna' tegen, die ik ongeveer 2 jaar geleden bij de H&M gekocht heb. Ik verwachtte dat ik het lakje wel weg zou kunnen gooien, doordat hij droog en stroperig geworden was, maar niets was minder waar...

In principe ben ik een type dat snel naar donkere kleuren nagellak grijpt. Dit, in combinatie met de hoeveelheid nagellak die ik heb staan, zorgt ervoor dat er bepaalde kleurtjes in mijn stash simpelweg stof staan te vangen. Dit is dus ook het geval geweest met 'Sophisticated Susanna'. Ik was blij verrast toen ik zag dat er niets mis was met de structuur van het lakje en besloot hem voor jullie te reviewen.
Photobucket
Het lakje is koraal-kleurig en heeft een heel subtiele shimmer. Echt een zomers kleurtje. Het flesje ziet er prima uit. Bovenop de lange, smalle dop zit een sticker met de naam van het lakje. Zo kun je hem makkelijk terugvinden in je stash. Het kwastje is lang, dun en plat. Zelf prefereer ik de iets vollere kwastjes, maar dit is slechts mijn mening.

Het aanbrengen van de lak ging prima en na 1 laagje was hij al redelijk dekkend! Ik heb zelf 2 laagjes aangebracht, omdat ik het mooier vind als hij 100% dekkend is, maar 1 laagje had ook prima gekund.
Photobucket
Het lakje heb ik 2 jaar geleden gekocht bij de H&M voor €3,90. Ik ben dus zo ontzettend onder de indruk van de houdbaarheid van de H&M lakjes! Er was helemaal niets mis met de structuur van de nagellak! De prijs- kwaliteit verhouding van de H&M lakjes is ook prima! Voor €3,90 heb je een leuk lakje dat erg lang meegaat en prima lakt. Het assortiment van de H&M is groot, dus je hebt de keuze uit heel wat leuke kleurtjes!

Liefs, Chantalle
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio