Review: KOH Rainy Day

woensdag 22 juni 2011


Hoewel de zomer officieel alweer is begonnen, hebben we in Nederland de afgelopen week nog veel last van bewolking en regen gehad. De afgelopen weken hebben we heel wat zomerse kleurtjes bekeken, maar speciaal voor deze grijze dagen wilde ik voor vandaag, samen met jullie, een grijs lakje onder de loep nemen.

Het lakje draagt overigens een heel toepasselijke naam: “Rainy day”


Een tijdje geleden was ik aan het winkelen, toen ik een Douglas filiaal inliep. Ik was opzoek naar een nagellak die met 1 laag volledig dekkend zou zijn. Dit, omdat ik af en toe geen tijd of gewoon geen zin heb om 3 laagjes te lakken. Een van de verkoopsters raadde me het merk KOH aan. Ik was onder de indruk van het assortiment! Prachtige kleuren en prachtige flesjes. Ik besloot drie lakjes te kopen, waaronder 'Rainy day'.

Rainy day is een donkergrijze nagellak zonder shimmer. Een grauwe, donkere kleur. De lak zit naar mijn mening in een prachtige verpakking. De lange huls is tevens het handvat voor de kwast. De kwast is vrij dun en had naar mijn mening iets dikker gemogen. De structuur van de nagellak is perfect! Niet te dik, niet te dun en lakt prima.


En ja hoor, de nagellak was na slechts één laagje helemaal dekkend! En voor wie het zich afvraagt; ik draag geen topcoat op de foto's. De nagellak glanst van zichzelf prachtig. Uiteindelijk heb ik de lak slechts 3 dagen opgehad, waarna ik hem zelf afgehaald heb. Deze 3 dagen heeft hij netjes, zonder chips op mijn nagels gezeten.

KOH is niet bepaald budgetproof te noemen, het is vrij veel geld, dat je neertelt voor een nagellak. Mocht je toch bereid zijn om €18,95 neer te tellen voor één lakje is KOH een merk dat me echt niet teleurgesteld heeft en ik dus zeker kan aanraden. Vind je het kleurtje mooi, maar de prijs te hoog? Catrice heeft een prachtige grijskleur in haar assortiment genaamd: ‘London’s weather forecast’. Eveneens een prachtige grijskleur die voor €2,50 te verkrijgen is bij het Kruidvat.

Wat vind jij van grijs gelakte nagels?

Liefs, Chantalle

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio