Review: OPI Hopelessly in love

woensdag 8 juni 2011

Photobucket
Je kent het wel, je hebt je nagels ein-de-lijk op de ideale lengte, besluit er eentje helemaal af te breken. Bij mij betekent dat automatisch dat alles kort gaat en ik ze weer ga laten groeien. Hoe kun je je nagels optisch langer laten lijken en met weliswaar korte, maar toch mooi gelakte nagels deze periode doorkomen?

Ik zweer bij nude-lakjes!

Twee weken geleden zag ik al kleine scheurtjes in mijn nagels, een kwestie van tijd voordat er iets zou afbreken. Dé tijd om ze af te vijlen dus. Ik ging direct opzoek naar een nude nagellakje en kwam een oude bekende tegen: ‘Hopelessly in love van O.P.I’.

Photobucket
O.P.I is een ontzettend populair nagellakmerk waar ik en tal van celebs geen genoeg van kunnen krijgen. De lakjes van O.P.I kosten allemaal €13,95 per stuk. Niet goedkoop dus, maar ik moet zeggen dat geen enkele nagellak die ik ooit gebruikt heb O.P.I overtreft. De lakjes zijn vrij van tolueen, DBP of formaldehyde en bevatten allemaal het revolutionaire ProWide™ penseel, waarmee je egaal en streepvrij kunt lakken.
Photobucket
Hopelessly in love is een mooi zachtroze kleurtje uit de speciale wedding collectie. Na twee laagjes is deze lichtroze kleur volledig dekkend! De lak is egaal, streepvrij en heeft een prachtige glans. Doordat ik best bruin ben lijkt de nagellak op mijn handen erg licht, wat ikzelf een prachtig effect vind hebben.

Photobucket
De nagellak heeft 5 dagen zonder chips en deukjes op mijn nagels gezeten, waarna ik hem zelf heb afgehaald om hem te verwisselen voor een ander kleurtje. De kwaliteit is dus extreem goed, maar dat mag ook wel voor die prijs. Persoonlijk vind ik het er erg netjes uitzien. Mijn nagels lijken een stuk langer dan ze eigenlijk zijn en dat was precies wat ik wilde bereiken.
Photobucket
Mocht je zelf ook graag een nude- kleurtje nagellak willen hebben maar vind je de lak van O.P.I te duur, wees gerust! Vrijwel ieder merk heeft neutrale kleuren in hun assortiment. Joyce schreef eerder al een review over een nude lakje van Catrice, welke weliswaar moeilijker lakt maar ook een prachtig, budgetproof nude kleurtje is.

Zijn de nude lakjes iets voor jou?

Liefs, Chantalle
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio